Elektronik NZXT H Series H7 Flow (2024) CM-H72FW-01 Beyaz Kasa - 3.899 TL

Hocam, bunu al bence İncehesap öyle şeyler yapmaz.

Nasıl yani? Paranızı alamadınız mı?
Yok o kasayı kullanıyorum hala. Sinerji'ye durumu söyledim bana kargo görevlisine gidin tutanak tutturun vs. dedi. Görevli kutuyu asansöre bırakmıştı yani yüz yüze teslim olmadığı için. Ben de dedim ki kutuda hasar yok, kargo suçu değil kutu içinde jelatinleri eksik çıktı yani başka biri bu yamuk diye iade etmiş bunlar da başkasına yani bana itelemiş. Bir de kargo gelmeden önce salaklık edip eski kasamı sökmüştüm temizlik için. Tekrar tak, iade, sipariş, sök, tak yapmaya üşendim bir de getiren firma şubesi de uzak olduğu ve o dönem aracım olmadığı için tekrar götüremedim. Fakat şöyle bir yol izledim. Avrupa Corsair'e yazdım ve fotoğrafları attım. Yamuk kısmı gösterip kasa seri numarasını atınca bana Almanya'daki arkadaşımım adresine aynı kasanın yenisini yolladılar. (Türkiye gümrük kuralları nedeniyle Türkiye'ye yollayamadılar). O da kasayı kendi alıp bana parasını yollamış oldu.

@LH44 hocam sizce benim sisteme bu kasa mı Vector 100R mı daha iyi olur?

@LH44 hocam sizce benim sisteme bu kasa mı Vector 100R mı daha iyi olur?

Kasa kişisel zevklere bağlı bir parça olduğu için genel itibariyle buraya pek karışmıyorum.

Şahsen ikisinden birini alacak olsam Vector'u seçerdim ve özel bir sebebi de yok.

Toz filtresi takılabiliyor mu hocam?

Kasa kişisel zevklere bağlı bir parça olduğu için genel itibarıyla buraya pek karışmıyorum.

Şahsen ikisinden birini alacak olsam Vector'u seçerdim ve özel bir sebebi de yok.

Şu an ikisi de aynı fiyata geliyor aslında. Kişisel zevkleri kenara bırakırsak kasa içi hava akışı olarak Vector ve H7 arasında çok fark oluşur mu? Bildiğim kadarıyla ikisinde de toz filtresi yok. Kablo yönetimleri vs. nasıldır sizce?

Son düzenleme:

Zevklerden bağımsız hava akışı ve kablolama olarak H7 Flow daha önde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…