NZXT H6 Flow alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sataandagi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 330
  • Etiketler Etiketler
    fan kasa

Sataandagi

Becerikli
NZXT H6 Flow kasa alınır mı? Eğer bileşenler NZXT H6 Flow ile uyumlu ise hangi fanları almalıyım?
  • Gigabyte X870.
  • Palit 5070 Ti.
  • Ryzen 7 9800X3D.
  • Enermax revolution 1200W.
  • Arctic Liquid Freezer III.

Evrenin varoluşundan beri, varlığın bildiğimiz en eski vaktinden bugüne kadar kainatta üretilmiş en iyi kasa. Komple Lian-Li dizince çok güzel duruyor. Kullanmışlığım var. Çok rahat bir kasa aynı zamanda. Aşağılarda 2 adet Arctic P14, diğer kısımlarda Lian-Li SL-INF kullanmıştım. Şu anda H9 Flow kullanıyorum.

Hocam sağ olun fanlar olarak tercihimi sizin kullandıklarınızdan yana kullanacağım. Bileşenler hakkında söyleyebileceğiniz bir şey var mı?

H7 olanını öneririm.

Hocam sağ olun fanlar olarak tercihimi sizin kullandıklarınızdan yana kullanacağım. Bileşenler hakkında söyleyebileceğiniz bir şey var mı?

5070 Ti konusuna girmeyeceğim çünkü ben şahsi olarak NVIDIA kartlar hakkında yorum yapmayı bıraktım. Yine de hangi model olduğunu söyerseniz model bazında yorum yapabilirim. Onun dışında X870 yerine X870e tercih edin. X870 çöp bir platform, sadece adı X. Uyguna X670e almak çok daha mantıklı mesela X870 yerine. PCI-e hat sayısı konusunda çok fakir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…