GhostOps
Becerikli
Merhaba arkadaşlar,
Kullandığım NZXT H6 Flow akvaryum tipi bilgisayar kasası, ana masamın üzerinde fazla yer kapladığı için kasayı masanın hemen yanında, ayrı bir stand veya sehpa üzerinde konumlandırmak istiyorum.
Kasanın çift odalı tasarımı nedeniyle taban ölçüsü standart kasalara göre oldukça geniş. Yaklaşık 28,7 cm genişlik ve 41,5 cm derinlik ölçülerinde. İnternette satılan standart bilgisayar kasa standlarının çoğu ise 20–22 cm civarında olduğu için bu kasaya küçük geliyor.
Kasa hem geniş hem de ağır olduğu için, özellikle kasanın ayaklarının standın dışına taşmamasını ve güvenli/sağlam bir çözüm olmasını istiyorum.
Aradığım özellikler:
Ölçüleri uygun olan ürünleri özellikle belirtirseniz çok yardımcı olursunuz.
Şimdiden teşekkürler.
Kullandığım NZXT H6 Flow akvaryum tipi bilgisayar kasası, ana masamın üzerinde fazla yer kapladığı için kasayı masanın hemen yanında, ayrı bir stand veya sehpa üzerinde konumlandırmak istiyorum.
Kasanın çift odalı tasarımı nedeniyle taban ölçüsü standart kasalara göre oldukça geniş. Yaklaşık 28,7 cm genişlik ve 41,5 cm derinlik ölçülerinde. İnternette satılan standart bilgisayar kasa standlarının çoğu ise 20–22 cm civarında olduğu için bu kasaya küçük geliyor.
Kasa hem geniş hem de ağır olduğu için, özellikle kasanın ayaklarının standın dışına taşmamasını ve güvenli/sağlam bir çözüm olmasını istiyorum.
Aradığım özellikler:
- Masanın hemen yanında, yer seviyesinde veya hafif yüksekte durabilir.
- En az 30 × 42 cm kullanılabilir taban alanı olmalı; tercihen biraz daha geniş olması iyi olur.
- Tekerleksiz, sabit ve sağlam bir bilgisayar kasa standı olabilir.
- Alternatif olarak 40 × 40 cm civarında, metal ayaklı ve sağlam ekonomik bir yan sehpa/mini masa da olabilir.
- NZXT H6 Flow'un ağırlığını güvenli şekilde taşıyabilecek sağlamlıkta olması önemli.
- Çok yüksek olmasına gerek yok; amaç yalnızca kasayı masanın üzerinden kaldırıp yanına almak.
Ölçüleri uygun olan ürünleri özellikle belirtirseniz çok yardımcı olursunuz.
Şimdiden teşekkürler.