Vallahi hocam sayenizde bayağı şaşırtıcı şeyler öğrendim umarım yaptıklarının tutmadığını anlayıp 2 tane BIOS güncellemesi ile bunu çözerler şu an dediğiniz gibi yapacağım
Hocam birde son olarak şunu sormak istiyorum; itopyada Nzxt N9 x870e anakart + Nzxt C850 (2024) vardı 15500TL'ye psu neredeyse bedavaya geliyordu. Bende gittim onu aldım anakart yüzünden iade etmeme gerek yok değil mi hani Aorus X870E Elite falan düşünmüştüm
Hocam bir de son olarak şunu sormak istiyorum; İtopya'da NZXT N9 X870e anakart + NZXT C850 (2024) vardı 15. 500 TL'ye PSU neredeyse bedavaya geliyordu. Bende gittim onu aldım anakart yüzünden iade etmeme gerek yok değil mi hani Aorus X870E Elite falan düşünmüştüm
NZXT ve Sapphire donanımı bol koyuyor, BIOS'ları bir tek soru işareti o kadar. İşlemci konusunu hallettik gibi, kalanı için bir şey söyleyemem. RAM uyumluluk listesine bakman lazım mesela anakartın sitesinde senin RAM'ler onaylanmış mı vs.
NZXT ve Sapphire donanımı bol koyuyor, BIOS'ları bir tek soru işareti o kadar. İşlemci konusunu hallettik gibi, kalanı için bir şey söyleyemem. RAM uyumluluk listesine bakman lazım mesela anakartın sitesinde senin RAM'ler onaylanmış mı vs.
Evet evet hocam her iki istediğim anakart sahip istediğim ram desteklerine acaba hani yanında mükemmel PSU var ama anakart sıkıntı çıkartır mı acaba diye düşündüm
Evet evet hocam her iki istediğim anakart sahip istediğim RAM desteklerine acaba hani yanında mükemmel PSU var ama anakart sıkıntı çıkartır mı acaba diye düşündüm
İşlemci problemi ve RAM QVL olayını hallettiysen, anakartta üretim hatası/bios-donanım uyumluluk problemi olmadığı müddet sıkıntı yaşamaman gerekiyor. Biraz bu konuda yeniler, donanımı bol tutalım da pazara nüfuz edelim kafasındalar da işte amatörlük+ASRock mühendisliği bakalım nasıl çalışacak sende.
Sistemi kurduktan sonra BT+Wi-Fi aç, performansı gözlemle, USB-SSD-PCIE slotlarında sorun var mı kontrol edersin. Bir anormallik yoksa hayırlı olsun.