1589

Üstün
Makaleler
2
OBS hariç yüksek kaliteli ve çok basit bir ekran kaydedici arıyorum. Oyun kayıtları için kullanacağım, OBS gibi karışık olmasın.
Bütçe olarak en fazla 10 dolar bütçe ayırabilirim ama direkt benim olmalı, üyelik istemiyorum. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.

Steam üzerinden de olur eğer oluyorsa.

OBS hariç yüksek kaliteli ve çok basit bir ekran kaydedici arıyorum. Oyun kayıtları için kullanacağım, OBS gibi karışık olmasın.
Bütçe olarak en fazla 10 dolar bütçe ayırabilirim ama direkt benim olmalı, üyelik istemiyorum. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.

Steam üzerinden de olur eğer oluyorsa.
Streamlabs var benim yayıncılık dönemlerimde kullandığım.. Tavsiye ederim. Yayın bandwidth değerlerini otomatik optimize etme özelliği vardı. Streamlabs | #1 free set of tools for live streamers and gamers Linki bıraktım.

Bandicam olabilir. Sadece oyun kaydı için, ekran kartı sürücülerin kendi kayıt programı kullanılabilir. Ne amaçla istiyorsunuz ve neden OBS değil?
Ekranda yazı mazı olsun istemiyorum, yüksek kalitede veya normal olduğu gibi kaydedecek bir şey arıyorum. OBS istemememin nedeni menüsü aşırı karışık ve bir anda tonlarca ayrı hata almaya başladım bıktım artık uğraşmaktan… Yayıncılık için kullanmayacağım zaten.

Nvidia ekran kartın varsa GeForce Experience'ın kendisinin ekran kaydını kullan derim. O da bayağı kaliteli.
Bende nedense çalışmıyor o, kayıt başladığı gibi bitiyor.

Ekranda yazı mazı olsun istemiyorum, yüksek kalitede veya normal olduğu gibi kaydedecek bir şey arıyorum. OBS istemememin nedeni menüsü aşırı karışık ve bir anda tonlarca ayrı hata almaya başladım bıktım artık uğraşmaktan… Yayıncılık için kullanmayacağım zaten.

Bende nedense çalışmıyor o, kayıt başladığı gibi bitiyor.
Bir bilgim yok maalesef hocam. İsterseniz driver sil yükle yapmayı deneyin.

Yani siz seviyorsunuz diye herkes beğenecek diye bir şey yok. Bizim yaşıtlardan yakınmışsın ama kaç yaşına gelmişsin hala kişisel tercihlerin ve zevklerin değişebileceğini öğrenememişsin yazık…
Şahsen beni boş yere uğraştıran ve her saniye hata aldığım bir ekran kaydediciyle uğraşmak yerine daha basit bir ekran kaydediciyi kullanmayı tercih ederim. Sen karşılaşmamışsan bilmiyorum, karşılaşıp hala kullanmaya devam ediyorsan senin kararın.

Konunun dışında kalacak ama önerileriniz için sağ olun, Steam’in yeni kayıt özelliğinden yararlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: