OBS ile GTA San Andreas Definitive Edition'da kayıt alırken bilgisayar kapanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NeonCircuit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 108
  • Etiketler Etiketler
    gta obs

NeonCircuit

Çalışkan
Merhaba.

OBS Studio'da GTA San Andreas Definitive Edition kaydı alıyorum, belli bir dakikadan sonra PC anında kapanıyor. Mavi ekran vs. değil. Çok muzdarip bir durum. Ne yapmam gerek? Kasam Rampage 600W.

CPU.webp

Graphics.webp

Mainboard.webp

Memory.webp

SPD 1.webp

SPD 2.webp

Evet ya bu PSU sorununu çok kişiden öneri aldım. Siz de diyorsunuz. En kısa zaman da yükseltmeyi düşüneceğim, FSP 650W ile.
Sadece markaya güvenerek iş yapma. Sadece Rampage veya FSP değil, her markanın iyi ve kötü modelleri olur. Bütçen ile konu açarsan, güzel bir şey önerirler diye umuyorum.

FSP alma. Yakın zamanda arkadaşım sorun yaşamıştı. MSI MPG A650BN aldırttım.
Hocam ısınma sorunlarından kaynaklı da olacağını düşünüyorum. O yüzden Fan Control programını kullanıyorum. BIOS ayarlarımda da fan ayarlarım TURBO'da. Bu arada AMD Software ekran kaydıyla bu sorunları yaşamazdım. OBS ile de kolaylıkla kayıt yapıyorum, fakat az önce böyle bir durum yaşadım. Şimdi bir daha deneyeceğim.

Rampage markasını görünce şaşırmadım. FurMark testiyle ekran kartını test et. Sorun çıkmazsa, başka bir PSU ile test et.
Hocam peki bu testte asıl amacımız nedir? Yani olumlu veya olumsuz sonuçlar neler olabilir?

Sadece markaya güvenerek iş yapma. Sadece Rampage veya FSP değil, her markanın iyi ve kötü modelleri olur. Bütçen ile konu açarsan, güzel bir şey önerirler diye umuyorum.
Teşekkürler hocam. Hocam peki şu an FurMark testi yapıyorum. Sonra İşlemci için CineBench. CineBench testi ne için yapılıyor? Test sırasında çökme olursa bu ne anlama gelir? Bu arada elektrik kesilir gibi PC kapanması, Güç Kaynağı'ndan kaynaklanırmış.
. Recep hocamızın aracılığıyla öğrenmiş oldum.

Son durum: FurMark testi başarılı sonuçlandı hocam. ✅ Yaklaşık 00:21:20 saniyedir herhangi bir çökme; PC kapanma, ısınma, siyah görüntü, görüntü de bozulmalar yaşamadım. CPU Burner testi yapacağım.

Dosya Ekleri

• IMG_1890.webp
    IMG_1890.webp
    459,1 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).webp
    Ekran Görüntüsü (11).webp
    1,4 MB · Görüntüleme: 13

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt