Kick'te yayın yapıyorum güncel olarak. Ancak OBS bitrate'inde çok dalgalanma oluyor. Bir yukarı zıplıyor 10.000'lere, bir yere çakılıyor 2.000'lere.
Bu sorunu nasıl düzeltirim? Ekstra bir ayar mı yapmam lazım. 6500 bitrate civarı 1080p 30 FPS yayın veriyorum, 60 olsa tadından yenmez. Upload'ım 18 Mbps.
komutunu calistirip ms degerlerinizi kontrol edebilir misiniz. Is yerinde Wi-Fi'dayken bendeki ms degerleri boyle. Bu degerlere gore ben yayin yaparsam sizin yasadiginiz sorunu yasarim buyuk ihtimalle.
Onemli olan ms degerin degil, onemli olan sinyalinde dalgalanma var mi ona bakman. Sabit 30 ms aliyorsan iyi fakat +-10 ve daha fazlasi dalgalanmalar oluyorsa o zaman sorun.
Yayın başlamadan önce ben "twitchtest" programından sunucuaları kontrol edip başlıyorum. Orada bulunan en düşük ping ve en yüksek kalitedeki sunuca üzerinden yayın veriyorum. Size de böyle yapmanızı tavsiye ederim. Ama kick platforum da böyle bir uygulama var mı bilmiyorum.
Hocam sorun goodbyedpi ile ilgili. Nedense açtığımda 120mslere çıkıyor kapattığımda stabil 30ms devam ediyor. Sorunu yaşayanlar varsa bi kapatıp denesin belki çözülür.