Steam Oculus Quest 2 için yaz indirimlerinden oyun önerisi

Cooking Simulator VR, pavlov, Skyrim VR, Super Hot VR...

Pavlov almayı düşünüyorum ancak fiyatı biraz tuzlu gibi, o fiyata değecek mi diye düşünüyorum. Ya aslında değer ancak oyuncuların kitlesini bilmiyorum. 7 8 yaşındaki çocuklar maçlarda tüm oyun zevkini bozabilir gibi geldiği için kararsız kaldım. Cooking SIM ve Super Hot oynadım daha önce.

@Ethem Efe Pavlov biraz öğrenmesi zorlayan bir oyun ama sesli iletişim oyunda çok da önemli değil. Zevk alırsın diye düşünüyorum.

Bunun yanında illa indirimde olması gerekmiyor ücretsiz olan Rec Room'u önerebilirim çok tatlı oyun Paintball oynayarak bayağı vakit geçirdim. Ciddi anlamda zevkli.

@Ethem Efe pavlov biraz öğrenmesi zorlayan bir oyun ama sesli iletişim oyunda çok da önemli değil. Zevk alırsın diye düşünüyorum.

Bunun yanında illa indirimde olması gerekmiyor ücretsiz olan rec Room'u önerebilirim çok tatlı oyun paintball oynayarak bayağı vakit geçirdim. Ciddi anlamda zevkli.

Rookie sideloader üzerinden pavlovun silah mekanikleri vs. denemiştim yükleyip. Öyle aman aman bir zorluğu yok gibi ancak sesli iletişim yine de önemli gibi az çok. Sonuçta CS:GO VR olarak görüyorum ben pavlovu.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt