Rehber Ocypus Delta L36 sıvı soğutucu alınır mı?

@michaelscofield Eline sağlık, açıklayıcı olmuş. Benim merakım Ocypus bu ikisini vadedebilir mi?

Bir de ek bilgi şunu ilave etmek isterim, Arctic Pro serisi Pump ters monte edilmediği müddetçe AM5 soket özelinde yapılan testler bence geçersiz sayılmalı. Şu an için AM5'te bu şekilde monte uygundur. O şekilde kıyas edilmesi daha uygun olur. Minimum 5 derece oynatıyor.

AM5 sokette IHS Hotspot bir tık altta yer alıyor, o sebepten dolayı şu an için bu geçerli. Mühendislerin temas yüzeyi düzgün ayarlayamaması sonucu ve Intel'e özel gelen Frame, AM5'te montaj kitine dahil olmaması nedeniyle bu şekilde. Test edenler o yüzden bu şekilde edip kıyas etmesi uygun. Arctic Pro serisi AM5'te çok uygun değil.

Son düzenleme:
@Ayhan Dönmez, zor hoca, 303 W idare edemez bence.

@Eagles hocanın Atmos'u 303W kadar idare edebiliyor, üzerini ben de göremedim henüz. Bir de Ocypus ile denemek lazım, merak konusu.

Bu Arctic Pro serisinde yapılan kıyaslar bence geçersiz, bu çok sonradan keşfedildi. Pump ters monte olayı yani, mühendislerin böyle bir saçmalık yapabileceğini kimse akıl edemedi. Zaten Hotspot biraz daha aşağıda AM5'te, montajı da en zor AIO'lardan. Arctic asla önermem o yüzden, Intel'e özel Frame ile gelip AM5'i üvey evlat bırakmayacaktı. Aynı Frame dizaynı olsa muhtemelen ters montaja gerek kalmayacaktı Intel'deki gibi.

Ayhan, evde kaçak et mi kesiyorsun, 300W nedir? @Ayhan Dönmez

Ama fiyat performans olarak Ocypus hiç fena durmuyor, benden söylemesi. Michael hoca incelediyse vardır bir bildiği, boş yere incelemez o. @michaelscofield

Ben Atmos 1'den devam ediyorum hâlâ.

Üstadım uzun kullanımda üründen memnun musunuz? Bu soğutucuya ARCTIC p12 pwm pst 120mm takarsak daha sessiz çalışır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…