1 14742 45 Başarılı Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 976 Çözümler 4 Beğeniler 632 Bugün 14:16 #1 İyi sosyaller, odam için ışık geçirmeyen bir siyah perdeye ihtiyacım var. Önerisi olan varsa çok makbule geçer. Teşekkürler.
İyi sosyaller, odam için ışık geçirmeyen bir siyah perdeye ihtiyacım var. Önerisi olan varsa çok makbule geçer. Teşekkürler.
Oğuzhan Karaca 3 Becerikli Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 197 Beğeniler 124 Yer Bungalov Bugün 14:32 #2 Bir dönem geceleri çalışıyordum gündüz uyuyordum bu yüzden ihtiyacım olmuştu mahalledeki perdeci ablaya özel diktirmiştim odamın ölçülerinde. Biraz kalın bir kumaş seçmeni tavsiye ederim.
Bir dönem geceleri çalışıyordum gündüz uyuyordum bu yüzden ihtiyacım olmuştu mahalledeki perdeci ablaya özel diktirmiştim odamın ölçülerinde. Biraz kalın bir kumaş seçmeni tavsiye ederim.
CPA Mjölnir 2 Uzman Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 23 Beğeniler 10 Yer İstanbul Bugün 14:39 #3 Piyasada "Blackout" olarak geçen perde çeşidi, pazaryerlerinden temin edebilirsiniz. Fiyatı da iyi bence, yorumları güzel olan bir örnek.
Piyasada "Blackout" olarak geçen perde çeşidi, pazaryerlerinden temin edebilirsiniz. Fiyatı da iyi bence, yorumları güzel olan bir örnek.
venovar 98 Bilgin Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 303 Çözümler 3 Beğeniler 226 Yer Göbeklitepe Bugün 14:39 #4 Sağ sol iki parça alacaksanız, aynı yerden aynı zamanda alın derim. Farklı zamanlarda aldığınızda ton farkı oluyor.
Sağ sol iki parça alacaksanız, aynı yerden aynı zamanda alın derim. Farklı zamanlarda aldığınızda ton farkı oluyor.