Arkadaşlar her şey istediğim gibi yolunda giderse taşındıktan sonra kendi odamı istediğim gibi tasarlayabilmek. Şimdiden tasarlamak istiyorum ki 1-2 yıla değiştirerek tam olarak istediğim şekilde yapayım. Odanın küçük replikasını yapıp içindekileri hareket ettirebileceğim, boyutunu ayarlayabileceğim bir uygulama var mı?
Arkadaşlar her şey istediğim gibi yolunda giderse taşındıktan sonra kendi odamı istediğim gibi tasarlayabilmek. Şimdiden tasarlamak istiyorum ki 1-2 yıla değiştirerek tam olarak istediğim şekilde yapayım. Odanın küçük replikasını yapıp içindekileri hareket ettirebileceğim, boyutunu ayarlayabileceğim bir uygulama var mı?
Bir ev ya da apartman dairesi satın aldıysanız ya da mevcut mülkünüzü dekore etmek istiyorsanız, daha az sorunla daha kolay ve daha az zamanda daha iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olabiliriz. Uygulama ile şunları yapabilirsiniz: - Hayalinizi görselleştirin ve neye benzeyeceğine dair daha...
apps.apple.com
Room Planner. Bu uygulamayla yeni taşınacağım evin odalarını tasarladım ben de.