YouTube Ödememi yapmama rağmen YouTube kartımdan para çekmeye çalışıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1827
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 504
  • Etiketler Etiketler
    para youtube

1827

Yetkin
Makaleler
6
Arkadaşlar, geçen YouTube Premium aboneliğim bittiği için tekrar abonelik başlattım. Ödememi de yaptım, adım gibi eminim. Kartta gözüküyor fakat tekrar para çekmeye çalışıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim?

Kartınız çalınmış olabilir. 3D Secure olmayan Twitch YouTube gibi sitelerde kullanıyorlar kartı. YouTube ve bankanıza ulaşın.

Kartınız çalınmış olabilir. 3D Secure olmayan Twitch YouTube gibi sitelerde kullanıyorlar kartı. YouTube ve bankanıza ulaşın.

Kartım çalınmış olsa benim dışımda alım-satım veya para transferleri görmem gerekirdi bu sorun 1 haftadır devam ediyor, sadece benim yaptığım harcamalar gözüküyor. Bence YouTube'un sistemde hata var.

YouTube desteğe ulaşın biz bir şey yapamayız.

Aynı sorun Amazon Prime üyeliğimde yaşanmıştı. Büyük ihtimal sistem hatası yüzünden 2 kere çekim yapmaya çalışıyor. Ben Amazon hesabımı sildiğim halde hala çekim yapmaya çalışıyordu ama 1 aya yakın süre sonra çekim yapmayı bıraktı. Bazen onların sisteminde ikinci bir çekim gözükmediği için sorun olabiliyor. Yetkililer de destek veremeyebiliyor ama sen gene de bir ulaş desteğe. Eğer olmazsa kartınla fazla bir alışveriş yapmıyorsan aboneliği iptal edip biraz bekle eğer hala çekmeye çalışıyorsa bankan ile görüşebilirsin. Bir dahaki alışverişlerinde böyle bir sorun çıkarsa diye sanal kart kullanabilirsin.

Bende 1 ay bekleyim olmazsa üyeliğimi ve kart bilgilerimi silip tekrar abonelik oluşturayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…