Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.838 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 12 Şubat 2024 #11 3538 dedi: Yaptım hocam size atım görüntüdü de download moda aldım hatayı okuyup dönüs yaın. Hata: Custom binary(recovery) blocked by OEM lock. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? Tüm bu ekranlarda ses açma tuşuna uzun uzun basmanız gerekiyor. Telefon resetlenince anlarsınız zaten. TWRP imajı icin: [RECOVERY][UNOFFICIAL][3.5.2] TWRP for Galaxy M21 [CWB1 and Above]
3538 dedi: Yaptım hocam size atım görüntüdü de download moda aldım hatayı okuyup dönüs yaın. Hata: Custom binary(recovery) blocked by OEM lock. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? Tüm bu ekranlarda ses açma tuşuna uzun uzun basmanız gerekiyor. Telefon resetlenince anlarsınız zaten. TWRP imajı icin: [RECOVERY][UNOFFICIAL][3.5.2] TWRP for Galaxy M21 [CWB1 and Above]
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 12 Şubat 2024 #12 3538 dedi: Yaptım hocam size atım görüntüdü de download moda aldım hatayı okuyup dönüs yaın. Hata: Custom binary(recovery) blocked by OEM lock. Genişletmek için tıkla... Orada gri şekilde Bootloader kilidi açıldı yazması lazım. Zaten Bootloader açık olsa telefon sıfırlanmıştı.
3538 dedi: Yaptım hocam size atım görüntüdü de download moda aldım hatayı okuyup dönüs yaın. Hata: Custom binary(recovery) blocked by OEM lock. Genişletmek için tıkla... Orada gri şekilde Bootloader kilidi açıldı yazması lazım. Zaten Bootloader açık olsa telefon sıfırlanmıştı.
KS KS 3 3538 Becerikli Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 203 Çözümler 2 Beğeniler 71 12 Şubat 2024 #13 Heribert Yavuz dedi: Orada gri şekilde Bootloader kilidi açıldı yazması lazım. Zaten Bootloader açık olsa telefon sıfırlanmıştı. Eki Görüntüle 18243 Genişletmek için tıkla... Tamam hocam basılı tutuca oldu ben görmedim XD. Physic dedi: Emin misiniz hocam? Tüm bu ekranlarda ses açma tuşuna uzun uzun basmanız gerekiyor. Telefon resetlenince anlarsınız zaten. TWRP imajı icin: [RECOVERY][UNOFFICIAL][3.5.2] TWRP for Galaxy M21 [CWB1 and Above] Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım her şey silindi şimdi yapıcam işlemi teşekkürler hocam. Physic dedi: Emin misiniz hocam? Tüm bu ekranlarda ses açma tuşuna uzun uzun basmanız gerekiyor. Telefon resetlenince anlarsınız zaten. TWRP imajı icin: [RECOVERY][UNOFFICIAL][3.5.2] TWRP for Galaxy M21 [CWB1 and Above] Genişletmek için tıkla... Hocam bu tur da only offical relased binaries are allowed be flashed(recovery)
Heribert Yavuz dedi: Orada gri şekilde Bootloader kilidi açıldı yazması lazım. Zaten Bootloader açık olsa telefon sıfırlanmıştı. Eki Görüntüle 18243 Genişletmek için tıkla... Tamam hocam basılı tutuca oldu ben görmedim XD. Physic dedi: Emin misiniz hocam? Tüm bu ekranlarda ses açma tuşuna uzun uzun basmanız gerekiyor. Telefon resetlenince anlarsınız zaten. TWRP imajı icin: [RECOVERY][UNOFFICIAL][3.5.2] TWRP for Galaxy M21 [CWB1 and Above] Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım her şey silindi şimdi yapıcam işlemi teşekkürler hocam. Physic dedi: Emin misiniz hocam? Tüm bu ekranlarda ses açma tuşuna uzun uzun basmanız gerekiyor. Telefon resetlenince anlarsınız zaten. TWRP imajı icin: [RECOVERY][UNOFFICIAL][3.5.2] TWRP for Galaxy M21 [CWB1 and Above] Genişletmek için tıkla... Hocam bu tur da only offical relased binaries are allowed be flashed(recovery)