Cnote Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 146 Çözümler 1 Beğeniler 58 17 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi monitörüm için görüntü ile senkronize çalışan RGB LED istiyorum. Senkron olması mecburi değil kaliteli bir şey olursa sevinirim. Önerileriniz varsa paylaşır mısınız? Monitör modelim; https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-g32a-g3-24-inch-165hz---freesync-ls24ag320nuxuf/
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi monitörüm için görüntü ile senkronize çalışan RGB LED istiyorum. Senkron olması mecburi değil kaliteli bir şey olursa sevinirim. Önerileriniz varsa paylaşır mısınız? Monitör modelim; https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-g32a-g3-24-inch-165hz---freesync-ls24ag320nuxuf/
KS KS Cnote Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 146 Çözümler 1 Beğeniler 58 17 Nisan 2025 #3 yusufasf dedi: Temu Genişletmek için tıkla... Aynısı şimdi önümde açık . Ama vergi, gümrük ıvır zıvır sorun yaratmasın.
yusufasf dedi: Temu Genişletmek için tıkla... Aynısı şimdi önümde açık . Ama vergi, gümrük ıvır zıvır sorun yaratmasın.
yusufasf Uzman Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 46 Beğeniler 19 17 Nisan 2025 #4 Cnote dedi: Aynısı şimdi önümde açık . Ama vergi, gümrük ıvır zıvır sorun yaratmasın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çok sipariş verdim,1080 tlyi geçmezsen takılmıyor.Zaten temu izin vermiyor
Cnote dedi: Aynısı şimdi önümde açık . Ama vergi, gümrük ıvır zıvır sorun yaratmasın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çok sipariş verdim,1080 tlyi geçmezsen takılmıyor.Zaten temu izin vermiyor
KS KS Cnote Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 146 Çözümler 1 Beğeniler 58 17 Nisan 2025 #5 yusufasf dedi: Yok hocam çok sipariş verdim, 1080 TL'yi geçmezsen takılmıyor. Zaten Temu izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ ol yardımın için aklıma yattı. Biraz daha bakayım
yusufasf dedi: Yok hocam çok sipariş verdim, 1080 TL'yi geçmezsen takılmıyor. Zaten Temu izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ ol yardımın için aklıma yattı. Biraz daha bakayım