R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 Dün 21:44 #1 Merhaba, Tam emin olamadım ama sahte eklentiler olabiliyor bazen, o açıdan soruyorum. Hangisi kurulmalı bunun Excel için?
Merhaba, Tam emin olamadım ama sahte eklentiler olabiliyor bazen, o açıdan soruyorum. Hangisi kurulmalı bunun Excel için?
madelyn Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.687 Çözümler 11 Beğeniler 5.942 Dün 21:48 #2 Birisi tüm Office uygulamaları için, diğeri de Excel için özel gibi duruyor. Ben olsam Excel için olanı yükler bakardım bi' neymiş. İkisi de resmi.
Birisi tüm Office uygulamaları için, diğeri de Excel için özel gibi duruyor. Ben olsam Excel için olanı yükler bakardım bi' neymiş. İkisi de resmi.
KS KS R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 Dün 22:11 #3 madelyn dedi: Birisi tüm Office uygulamaları için, diğeri de Excel için özel gibi duruyor. Ben olsam Excel için olanı yükler bakardım bi' neymiş. İkisi de resmi. Genişletmek için tıkla... İkinci olan puanın da anlaşılıyor doğru. @Recep Baltaş Siz ne diyorsunuz bu konuda. 20 dolar için Bence değer buna.
madelyn dedi: Birisi tüm Office uygulamaları için, diğeri de Excel için özel gibi duruyor. Ben olsam Excel için olanı yükler bakardım bi' neymiş. İkisi de resmi. Genişletmek için tıkla... İkinci olan puanın da anlaşılıyor doğru. @Recep Baltaş Siz ne diyorsunuz bu konuda. 20 dolar için Bence değer buna.