Office kurulumunda 30015-44 (5) hatası ve "please stay online" ekranında takılma sorunu

Eymen Erdoğan 4

Uzman
Merhaba,

Bilgisayarıma Office yüklemeye çalışırken 30015-44 (5) hatası alıyorum ve kurulum bir türlü tamamlanmıyor.
Sorunu çözmek için şu ana kadar uyguladığım adımlar:

Chkdsk C: /f /r taraması yaptım, disk dosya sisteminde herhangi bir bozuk sektör veya hata çıkmadı (0 KB in bad sectors).
Arka planda kilitli kalan C:\program Files\Microsoft Office ve Microsoft Office 15 klasörlerinin adını değiştip temizledim.
Kurulumu yönetici olarak çalıştırdığımda "please stay online while Microsoft 365 and Office downloads" ekranı geliyor fakat yükleme çubuğu belirli bir noktada takılı kalıyor ve ilerlemiyor.
Arka plandaki Click-to-run servisleri veya kayıt defteri (registry) kırıntıları yüzünden indirme adımının tıkandığını düşünüyorum. Bu durumu yaşayıp çözebilen var mı?

Sistem özellikleri:
  • İşletim sistemi: Windows 11.
  • Disk: NVMe SSD.
Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevrim dışı yüklemeyi denediniz mi?

Korsan yüklüyorsunuz sanırım, nereden indirdiniz?

Korsan yüklüyorsunuz sanırım, nereden indirdiniz?

Orijinal lisansım var.

Aynı hata.

Virüs programı, VPN gibi uygulamalar neden olabiliyor. Bir de C:\Program Files ve (x86) klasörlerinin izinlerini kontrol edin. Eksik olan varsa ekleyip deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…