Veira 91

Üstün
Spotify öğrenci planı için doğrulama adımına geçiyorum, öğrenci belgesini yüklememe rağmen belgeyi kabul etmiyor. Üniversite kaydımı yeni yaptığımdan belgede "pasif öğrenci" olarak gözüküyorum. Bundan dolayı mı kabul etmiyor?

Hafızam yanıltmıyorsa ben de pasif öğrenci gözükürken öğrenci planını aldım geçen sene. Başka bir sorun olabilir veya pasif öğrenci ibaresi geçene kadar öğrenci planı vermiyor da olabilirler.

Hafızam yanıltmıyorsa ben de pasif öğrenci gözükürken öğrenci planını aldım geçen sene. Başka bir sorun olabilir veya pasif öğrenci ibaresi geçene kadar öğrenci planı vermiyor da olabilirler.
Yüksek ihtimalle diğer doğrulama yöntemiyle oldu seninki. Biri belge ile, diğeri üniversite sayfasına giriş yaparak oluyor. Üniversite sayfası yönteminde pasif/aktif öğrenci fark etmiyor. Dün YT öğrenci aboneliğine üniversite sayfasıyla kaydolabildim.

Spotify'da belge istiyor anlamadığım bir şekilde. Mesela arkadaşım üniversite sayfası yöntemiyle kaydolmuş. O da pasif öğrenci.

Yüksek ihtimalle diğer doğrulama yöntemiyle oldu seninki. Biri belge ile, diğeri üniversite sayfasına giriş yaparak oluyor. Üniversite sayfası yönteminde pasif/aktif öğrenci fark etmiyor. Dün YT öğrenci aboneliğine üniversite sayfasıyla kaydolabildim.

Spotify'da belge istiyor anlamadığım bir şekilde. Mesela arkadaşım üniversite sayfası yöntemiyle kaydolmuş. O da pasif öğrenci.

Hocam sizde üniversite sayfası yöntemi çalışmıyor mu ya da gözükmüyor mu? Bilgisayardan yapıyorsanız telefondan, telefondan yapıyorsanız bilgisayardan dener misiniz?

Acaba hesabınıza özel bir durum mu, başka hesapta denediniz mi?
Denemedim, ana hesabıma almak istediğimden.

Yapay zeka, aktif öğrenci olarak gözükmediğinden dolayı diyor. Şu anlık pek aciliyeti yok; ders seçimleri yapılıp aktif öğrenci gözükünce bir daha denerim. Olmazsa başka hesaba bakarım. Teşekkürler.