Öğrenci maili ile Microsoft 365 nasıl kullanılabilir?

Leohans

Uzman
Okuldan aldığım hesap ile Microsoft’a kaydoldum ancak masaüstü hesabı tanımlı değil diyor. Yani sadece web ve mobil tanımlı. Bu durum üniversiteden üniversiteye değişen bir konu mu yoksa sadece benim üniversitemle mi alakalı? “Yöneticinizden masaüstü tanımlaması isteyiniz” diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite ile alakalı olması lazım benim üniversitemde Microsof 365'i açtığımda kenarda uygulamaları indirin yazısı çıkıyordu oradan yükleyip kullanabiliyordum.

Üniversite ile alakalı olması lazım benim üniversitemde Microsof 365'i açtığımda kenarda uygulamaları indirin yazısı çıkıyordu oradan yükleyip kullanabiliyordum.
Eki Görüntüle 182583
Hocam dedıgınız yere gırdım ve "uygulamalar ve cıhazlar" kısmına gırınce; "Şu anda size Office masaüstü uygulamalarını içeren bir Office lisansı atanmadı. Kuruluşunuz için Office'i nasıl edinebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için yöneticinizle iletişim kurun." yazıyor. Sanırım unıyle alakalı dımı?

Evet öğrenci işleri ile iletişime geçerseniz onlar yardımcı olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…