Öğrenci şikayet etmek amacıyla bir okulu arayacağım ama utanıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Taskan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 224
  • Etiketler Etiketler
    şikayet

Taskan

Çalışkan
Arkadaşlar ben birkaç olaylar yaşamıştım, hiç uzatmadan söylüyorum.

Bir kişi beni bıçakla tehdit etti.

O şahıs beni sürekli taciz, zorbalık ve mobbing uygulayıp ders başarımı düşürmeme sebep oldu.

Bana karşı sosyal medyadan alaycı inek ve emoji fotoğrafları atmıştı.

İftira

Vb birçok olay var.

Ama onun gittiği ya da gittiğini düşündüğüm okulları arayınca o cesaret bende kayboluyor, mesela o telefon çalma sesinden sonra direk kapatıyorum çünkü ani bir korku basıp elim titriyor.

Ne yapmalıyın? GPT'den metin yazdırdım onu okuyup anlatacağım olayları kısa bir şekilde. Başka ne sorar? Hazırlıksız yakalanmak istemiyorum.

Not: olaylar geçen sene oldu neden bu kadar beklettim çünkü aile içinde kaza falan oldu ve diğer sebepten özgüvenim gitti

Bu olayları halletmem gerek.

CİMER ve okula şikayet gidicen hocam bıçaklı biri var herkese sataşıyor bana da sataşıyor bir şey yapın gerisini yaparsın.

Biri CİMER demiş ama CİMER vb kurumlar senin şikayetini asılsız bulursa karşı tarafa hak vermek için senin bütün bilgilerini onlara iletiyor. Böylece başına daha da iş almış olursun.

Bu konuyu bir büyüğün ile konuş. Onlardan yardım iste. Mümkünse onların üzerinden CİMER'e şikayet et. Yalnız başına iş yapma.

CİMER'i şu anlık düşünmüyorum, okulu aramam yeterli olacaktır. Şu an aradım açmadılar yarın tekrardan arayacağım.

Olayın üzerinden 1 sene geçmiş ve anladığım kadarı ile şu anda bu şahıs bunları sürdürmüyor. Olay anında bir şey yapabilseydiniz o zaman olurdu ama üzerinden belli bir zaman geçtiği için şu anda bir şey yapmanız sizin zararınıza olur, neden diye sorarsanız bu şahısı şikayet ettiğinizde unutulan konu tekrar açılacak ve bu sefer bu tehtidi sözlü bırakmayıp icraate geçecek. Bu tipleri tanırım, başına iş alırsın yoluna devam et bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…