Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, bir hafta sonra vergi iadesinden yararlanarak telefon alacağım. Aklımda Realme 11 ve Samsung Galaxy M34 var. Normalde M34 alıp geçecektim ancak arkadaşım Galaxy M34 aldı ve ghost touch sorunu yaşıyor. Bu sebeple soğudum. Şu anki telefonum Oppo ve memnunum. O yüzden Realme 11 almayı düşünüyorum. Sizin tavsiyenizi de alayım dedim.
Vergi iadesi olayını ve telefondan aman aman anlamam fakat Xiaomi Redmi modellerine bakmanızı öneririm. Çünkü Samsung ile aynı fiyat ve Samsung'un rami vs vs. daha düşük oluyor, Xiaomi iyidir.
Vergi iadesi olayını ve telefondan aman aman anlamam fakat Xiaomi Redmi modellerine bakmanızı öneririm. Çünkü Samsung ile aynı fiyat ve Samsung'un rami vs vs. daha düşük oluyor, Xiaomi iyidir.
Xiaomi alınmaz. Eğer forumda ki konuları gördüyseniz biliyorsunuzdur. @3586 hocamın Xiaomi telefonu vardı ve şarjdayken kılıfı erittiği için konu açmıştı. Modeli de Redmi 10 idi. Telefonun kendi uygulamasında bile reklam var. RAM daha yüksek diye alınmaz @mr.esat hocam M14 kullanıyor 4 GB RAM'li bir telefon kendisi. 4 GB RAM'i olmasına rağmen iyi bir telefon. İncelemesi de vardı.
Xiaomi ürünlerini asla ama asla tercih etmeyin. Peki neden? Her markanın ekosistemi ile içli dışlı biriyim, her marka hakkında deneyim sahibi olmak için sevmesem bile bazı markaları alıp kullanmak isterim. Ama Xiaomi gibi bir markayı kullanmaz olaydım, kanser ediyor adamı. İlk önce Xiaomi 12...
Xiaomi alınmaz. Eğer forumda ki konuları gördüyseniz biliyorsunuzdur. @3586 hocamın Xiaomi telefonu vardı ve şarjdayken kılıfı erittiği için konu açmıştı. Modeli de Redmi 10 idi. Telefonun kendi uygulamasında bile reklam var. RAM daha yüksek diye alınmaz @mr.esat hocam M14 kullanıyor 4 GB RAM'li bir telefon kendisi. 4 GB RAM'i olmasına rağmen iyi bir telefon. İncelemesi de vardı.
Xiaomi ürünlerini asla ama asla tercih etmeyin. Peki neden? Her markanın ekosistemi ile içli dışlı biriyim, her marka hakkında deneyim sahibi olmak için sevmesem bile bazı markaları alıp kullanmak isterim. Ama Xiaomi gibi bir markayı kullanmaz olaydım, kanser ediyor adamı. İlk önce Xiaomi 12...
Teşekkür ederim hocam, diğer arkadaşların yorumuma beğeni attıklarını gördüm ve profillerine baktığımda ise elektronik ile alakalı pek bir mesaj göremedim (illa vardır fakat önceki sayfalardadır) ve profil mesajlarında goygoy, eğlence, dalga geçme, sohbet etme mesajları daha baskındı. Yanlışımı düzeltmek yerine dislike[yanlışımı düzeltmek amacıyla dislike olanlardan bahsetmiyorum] veya gülücük emojisi atmak daha mantıklı geldi arkadaşlara heralde... Diğerleri gibi olmadığınız için gerçekten çok teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alacağım ve daha fazla araştırma yapacağım.
Ek olarak : Vasıfsız bir kaç arkadaş gelmiş üst yorumumdan sonra profilime saçma sapan yorum yapıyor dalga geçme halindeler hala (alt tarafı yorumum hakkında düzeltme yapacaksın kötüleme değil ne bu ego ?) profilindeki mesajlar herşeyi açıklıyor zaten bu arkadaşların hala bu platformda durma sebebini gerçekten anlayamıyorum birde adminlerden tebrik alıyorlar ya gerçekten acınası burda takılmaya başlamıştım fakat bu kişiler yüzünden gerçekten herkes soğur çok yazık...
Xiaomi alınmaz. Eğer forumda ki konuları gördüyseniz biliyorsunuzdur. @FIFTY ONE hocamın Xiaomi telefonu vardı ve şarjdayken kılıfı erittiği için konu açmıştı. Modeli de Redmi 10 idi. Telefonun kendi uygulamasında bile reklam var. RAM daha yüksek diye alınmaz
Telefonun ekranı 90Hz ama oyunlarda en fazla 30-40 FPS ancak veriyor. Performans olarak vasat zaten bütün Xiaomi ürünleri. Kalite olarak replika telefon kullanmak ile Redmi telefon kullanmak eşit. Dandik Çin malı pek diyecek bir olayı yok.
Sadece RAM belleğe bakarsak dandik Redmi, iPhone 15 Pro dan daha iyi o zaman. Bilginiz dahilinde olmayan konularda yanlış bilgilendirme yapmayınız iyi sosyaller.
Ucuz fiyatlara ikinci el S serisi Samsung'dan daha iyi cihaz bulamazsınız böyle uygun fiyatlara. S9, S8 vs.
Telefonun ekranı 90Hz ama oyunlarda en fazla 30-40 FPS ancak veriyor. Performans olarak vasat zaten bütün Xiaomi ürünleri. Kalite olarak replika telefon kullanmak ile Redmi telefon kullanmak eşit. Dandik Çin malı pek diyecek bir olayı yok.
Sadece RAM belleğe bakarsak dandik Redmi, iPhone 15 Pro dan daha iyi o zaman. Bilginiz dahilinde olmayan konularda yanlış bilgilendirme yapmayınız iyi sosyaller.
Örnek verirseniz daha iyi anlayabiliriz. Bu sayfayı ziyaret ederek sizin yorumunuz üzerine Xiaomi tercih eden bir kullanıcı sizin yüzünüzden 4 sene boyunca kafayı yedirten bir telefon kullanabilir.
Örnek verirseniz daha iyi anlayabiliriz. Bu sayfayı ziyaret ederek sizin yorumunuz üzerine Xiaomi tercih eden bir kullanıcı sizin yüzünüzden 4 sene boyunca kafayı yedirten bir telefon kullanabilir.