KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.017 Çözümler 1 Beğeniler 854 5 Mayıs 2026 #11 cemkaraca dedi: Acaba 2 hesapta alabiliyor muyuz yoksa tek öğrenci mailine mi bağlı? Genişletmek için tıkla... Hocam, atı alan Üsküdar'ı geçti. Attığım haber 2025 senesinden kalma. Verirler mi bilmiyorum ama öğrenmekte geç kalmışsınız.
cemkaraca dedi: Acaba 2 hesapta alabiliyor muyuz yoksa tek öğrenci mailine mi bağlı? Genişletmek için tıkla... Hocam, atı alan Üsküdar'ı geçti. Attığım haber 2025 senesinden kalma. Verirler mi bilmiyorum ama öğrenmekte geç kalmışsınız.
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.710 Çözümler 11 Beğeniler 1.486 5 Mayıs 2026 #12 Morthunel dedi: Hocam, atı alan Üsküdar'ı geçti. Attığım haber 2025 senesinden kalma. Verirler mi bilmiyorum ama öğrenmekte geç kalmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ben zaten aldım ama 2. hesaba alabilir miyim diye düşündüm. Galiba bitmiş tarihi.
Morthunel dedi: Hocam, atı alan Üsküdar'ı geçti. Attığım haber 2025 senesinden kalma. Verirler mi bilmiyorum ama öğrenmekte geç kalmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ben zaten aldım ama 2. hesaba alabilir miyim diye düşündüm. Galiba bitmiş tarihi.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.017 Çözümler 1 Beğeniler 854 5 Mayıs 2026 #13 cemkaraca dedi: Ben zaten aldım ama 2. hesaba alabilir miyim diye düşündüm. Galiba bitmiş tarihi. Genişletmek için tıkla... İnsanlar bir de şunu düşünmüyor: 1 yıllık ücretsiz. 12 ayı doldurduktan sonra depolama alanı gidecek. Millet verisini oradan çekmeye uğraşacak onla. Bunu düşünseler keşke.
cemkaraca dedi: Ben zaten aldım ama 2. hesaba alabilir miyim diye düşündüm. Galiba bitmiş tarihi. Genişletmek için tıkla... İnsanlar bir de şunu düşünmüyor: 1 yıllık ücretsiz. 12 ayı doldurduktan sonra depolama alanı gidecek. Millet verisini oradan çekmeye uğraşacak onla. Bunu düşünseler keşke.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.451 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.774 Yer Karabük 6 Mayıs 2026 #14 cemkaraca dedi: Ben zaten aldım ama 2. hesaba alabilir miyim diye düşündüm. Galiba bitmiş tarihi. Genişletmek için tıkla... Morthunel dedi: Öğrenci belgesi olanlar buraya! Google tüm yapay zekaları ücretsiz yaptı - Technopat Google, üniversite öğrencilerine yönelik en kapsamlı yapay zeka paketini ücretsiz olarak erişime sundu. Detaylar haberimizde... www.technopat.net Şu haberi hatırladım. Bakayım bi' dedim ancak bir şey bulamadım. Acaba son hali nasıl oldu? Genişletmek için tıkla... Evet tarihi bitti. 9 Aralıkta bitmişti.
cemkaraca dedi: Ben zaten aldım ama 2. hesaba alabilir miyim diye düşündüm. Galiba bitmiş tarihi. Genişletmek için tıkla... Morthunel dedi: Öğrenci belgesi olanlar buraya! Google tüm yapay zekaları ücretsiz yaptı - Technopat Google, üniversite öğrencilerine yönelik en kapsamlı yapay zeka paketini ücretsiz olarak erişime sundu. Detaylar haberimizde... www.technopat.net Şu haberi hatırladım. Bakayım bi' dedim ancak bir şey bulamadım. Acaba son hali nasıl oldu? Genişletmek için tıkla... Evet tarihi bitti. 9 Aralıkta bitmişti.