Oğuz Sasi kalemini kırdıklarım videosu ne oldu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sakatşövalye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 216
YouTube'u aradım bulamadım, başka yerde yok mu?

Senin dediğin videoyu bilmiyorum. Oğuz Sasi bu aralar çok parayonak siyasi bir şey varsa hemen kapatıyor. 1 hafta önceki yayında bir tane izleyicisi yapay zekadan bir evi patlattığı ve elinde silahla araba sürdüğü bir kısa film yapmıştı çok sinirlendi 20 dakika bunun üzerine konuştu ama o izleyicisi hep bunu yapıyormuş yapma demesine rağmen. O videoda siyasi örgütsel veya şiddet şeyleri varsa telif atmış olabilir.

Dini videoydu dediğim video ve kendisi yapmıştı sasi ve Dediğin takipçi bunu çok kez yapıyordu ve yapmaya devam ediyor.

Dini videoydu dediğim video ve kendisi yapmıştı sasi ve dediğin takipçi bunu çok kez yapıyordu ve yapmaya devam ediyor.

Evet dini konulara da kesinlikle konuşmuyor geçen hevesle bir film fragmanı açtı din üzerine işlenen konuları görünce sinirlendi yine bu konu üzerine 20 dakika konuştu.

Evet dini konulara da kesinlikle konuşmuyor geçen hevesle bir film fragmanı açtı din üzerine işlenen konuları görünce sinirlendi yine bu konu üzerine 20 dakika konuştu.
Sasinin partner şirketi silmiş bana cevap vermişti ama başka bir kullanıcı aynı videoyu yayınlamışmıdır diye merak ettim sasi zaten o videoyu kendisi silmeyeceğinide söyledi partner şirketi silmeseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…