Okul web sitesine ne eklenebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 186
  • Etiketler Etiketler
    web

seeraddar

Yetkin
Hocam sadece bana proje ödevi verdi, tam kapsamlı bir okul web sitesi yapma. Bayağı bir şey ekledim, eklediklerimi size yazmam çok uzun sürer, o kısmı es geçelim. Size sorum şu: Okul web sitesinde ne olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteye girince hoş geldiniz mesajı, tarih saat göstergesi, okulun logosu, ismi, ana sayfa, hakkımızda, bölümlerimiz, kadromuz, etkinlikler, iletişim. Ana sayfada slayt var, Atatürk var. Hakkımızda kısmında okul ile ilgili bayağı uzun bir yazı yer alıyor. Meslek lisesi olduğu için, bölümler kısmında okuldaki bölümler yer alıyor. Hangi bölüme tıklarsak, o bölümle ilgili bilgiler veriyor. Gençliğe Hitabe var, kadromuzda öğretmenler vs. Mezunlarımızda okulda mezun olan en iyi 20 kişi yer alıyor. Gece-gündüz teması, başa dön tuşu, okulun mail adresi, telefon numarası, sosyal medya hesapları.
Ne oldugunu bilmeden ne ekleyebileceginize yorum yapamayiz.

Önemli linkleri ekle.

Hakkımızda, etkinliklerde vs. zaten önemli şeylere değinirken kelimenin içine altı çizili şekilde link koymuştum.
Hayır eokuldur ebadır edevlettir mebdir böylr linklerden bahsediyorum tabi bu linklerin yanına logolarınıda koy.

Hayır eokuldur EBA'dır edevlettir MEB'dir böylr linklerden bahsediyorum tabii bu linklerin yanına logolarınıda koy.

Fotoğraftaki kısma dediğiniz uygulamaların logolarının içine link ekleyeceğim hocam. Başka öneriniz var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-08 205803.webp
    10 KB · Görüntüleme: 97
Aklıma gelenler şunlar:
-Okulun sloganı
-Okulun tarihçesi
-Okulun blog kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…