Okula gitmek istemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Saruman Paşa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 725
Açık lise size çok derin bir yalnızlık sunuyor. Bu yalnızlığa 4 yıl dayanabileceğinizi düşünüyorsanız bilmiyorum açıkçası.

Derslerim hep çok iyiydi zaten. Açığa geçince de Youtube üzerinden konu anlatımlarıyla ilerledim sadece. Zor bir şey yok.

Açık lise size çok derin bir yalnızlık sunuyor. Bu yalnızlığa 4 yıl dayanabileceğinizi düşünüyorsanız bilmiyorum açıkçası.
Okulda da baya derin bir yalnızlık içerisindeyim ve inatla hocalar beni ön sıralara almaya çalışıyor ama siyasi fikirlerini şahsen merak etmiyorum. Mesela sizin günleriniz nasıl geçiyor?

Böyle zibidiler ile kim yalnızlığını gidersin hocam açığa geçerse kendine en iyi iyiliği yapar zaten.

13 - 14 saati gördüğüm de oluyor 10 saat çalıştığım da. Her gün aynı olmuyor fakat ortalama bu aralık.
Konuları youtubeden anlayabildiğinizi söylemişsiniz, o zaman hayat gayet güzel gidiyordur sizin için.

13 - 14 saati gördüğüm de oluyor 10 saat çalıştığım da. Her gün aynı olmuyor fakat ortalama bu aralık.

İlla konuşmak değil ki, birisini görmek bile fark ediyor.
Hocam yaz da geliyor, kendi arkadaş çevrem var, onlarla gezer dolaşırız akşamları. Evde mağaradan çıkmadan hayat geçmez tabi. Kışında akşamları spora falan giderim.

Konuları youtubeden anlayabildiğinizi söylemişsiniz, o zaman hayat gayet güzel gidiyordur sizin için.
Açık lise yalnızlığı bambaşka, bunu yaşamadan anlayamazsınız. Benim okuldan açık liseye geçip tekrar geri dönen arkadaşlarım da fazlasıyla oldu. Tek mesele ders değil, eğer ki bir işe vesaire girmeyip evde tek başına ders çalışacaksanız gerçekten önermem.

Tahmin ediyorum, sonuçta kağıt üstünde boş gezenin boş kalfası oluyorsunuz ve disiplinli ders çalışılmazsa gerçekten sıkıntıdan evde çatlanılır, en büyük korkum da bu. Evde kimse olmadan günler boş boş geçmez gibi geliyor.

Ben arkadaş olurum ulan senle bu okulda okumamak en iyi tercih dediğine göre. Minecraft falan oynarız arada PUBG gireriz sıkılmayız.

Tahmin etmekte değil. İlk 1 - 2 ay bir şekilde idare ediliyor fakat sonrasında o kadar sıkılıyorsunuz ki. Artık evde durdukça daralıyorsunuz, dışarı çıksanız da çok farketmiyor. Ben 2 sene durdum zorlandım, 4 sene gerçekten çok zor. Bu arada arkadaşlarla akşam dışarı çıkma muhabbeti de çoğu zaman yalan oluyor. Arkadaşlarınızın devam eden düzenli bir hayatı oluyor sonuçta. 4 sene kendinizle baş başa kalacaksınız. Gerçekten dayanılacak bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…