Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhaba arkadaşlar, telefonum Galaxy S8 ve şarjım aşırı hızlı bitiyor. Yedek telefonum da var ancak çok kalitesiz olduğundan kullanmak istemiyorum. Yanıma bir tane power bank alacağım, genel olarak okullarda sıkıntı çıkartıyor mu? Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi'nde okuyorum.

Merhaba arkadaşlar, telefonum Galaxy S8 ve şarjım aşırı hızlı bitiyor. Yedek telefonum da var ancak çok kalitesiz olduğundan kullanmak istemiyorum. Yanıma bir tane power bank alacağım, genel olarak okullarda sıkıntı çıkartıyor mu? Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi'nde okuyorum.
Okul yönetimine bildirdiğiniz takdirde sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum.

Merhaba arkadaşlar, telefonum Galaxy S8 ve şarjım aşırı hızlı bitiyor. Yedek telefonum da var ancak çok kalitesiz olduğundan kullanmak istemiyorum. Yanıma bir tane Power bank alacağım, genel olarak okullarda sıkıntı çıkartıyor mu? Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi'nde okuyorum.

Değil. Benim kulaklığın şarjı genelde biterdi ben de powerbank getiren arkadaşlardan dızlardım. 20 bin mAh getirenler vardı sıkıntı olmuyordu.