Merhaba arkadaşlar, telefonum Galaxy S8 ve şarjım aşırı hızlı bitiyor. Yedek telefonum da var ancak çok kalitesiz olduğundan kullanmak istemiyorum. Yanıma bir tane power bank alacağım, genel olarak okullarda sıkıntı çıkartıyor mu? Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi'nde okuyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Okul yönetimine bildirdiğiniz takdirde sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum.Merhaba arkadaşlar, telefonum Galaxy S8 ve şarjım aşırı hızlı bitiyor. Yedek telefonum da var ancak çok kalitesiz olduğundan kullanmak istemiyorum. Yanıma bir tane power bank alacağım, genel olarak okullarda sıkıntı çıkartıyor mu? Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi'nde okuyorum.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Telefon sorun değilse, powerbank neden sorun olsun ki?
Telefon sorun değilse, powerbank neden sorun olsun ki?
Hocam telefonu bir dolaba koyuyorum ancak Powerbank'i koyamadığımdan şüphe ettim.
Anladım hocam teşekkür ederimOkul yönetimine bildirdiğiniz takdirde sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum.
Koneko Toujou
Üstün
Merhaba arkadaşlar, telefonum Galaxy S8 ve şarjım aşırı hızlı bitiyor. Yedek telefonum da var ancak çok kalitesiz olduğundan kullanmak istemiyorum. Yanıma bir tane Power bank alacağım, genel olarak okullarda sıkıntı çıkartıyor mu? Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi'nde okuyorum.
Değil. Benim kulaklığın şarjı genelde biterdi ben de powerbank getiren arkadaşlardan dızlardım. 20 bin mAh getirenler vardı sıkıntı olmuyordu.
- Makaleler
- 17
Sorun olmaz. Bizim sınıfta çoook aramalar yaptılar, çantamdaki powerbank için tek bir kelime bile etmediler.
Yok.
Yanıtlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, 20K MAh'lık bir powerbank götüreceğim