Okula telefon götürme sorunu

Hakan Yusuf

Üstün
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Evim uzak mecbur götürmem gerekiyor. Eskiden Oppo A16 kullanıyordum ilgi çekmiyordu. Şimdi Samsung A55'e geçtim daha kılıfı bile yok alana kadar telefon kutusunda çizilir diye koymak istemedim. Okulumuz bir meslek lisesi ve telefonlar müdürün odasında kilidi olmayan dolaplara duruyor. Eğer biri beğenip telefon kutusunu götürürken almaya kalkarsa nasıl engel olacağım?
Kapaklı kılıf almayı düşünüyorum, belki telefonu daha eski gösterir ve ilgi çekiciliğini kırar. Ama dersler 8.30'da başlıyor, telefoncular 9.00'da açılıyor, yani yetişmiyor. Öğlen gidip alsam müdür izin vermiyor. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?
Müdür ile konuşma yapıp bir günlüğüne istisna olmak üzere öğlen telefonu mu istesem yoksa okul bitene kadar mecburen götürmesem mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla derinlere indin ne olacak cepinde taşı çıkarmadığın sürece bir şey olmaz arama olduğu zaman bir yerine sokarsın.

Sana bir şey söyleyeyim mi, sınıfta 2 tane iPhone var onlar da 11. En pahalı telefon bende var o da 14 Pro. Geri kalan hepsi Redmi. Buna rağmen çalarlar falan öyle şeyleri düşünmüyorum. Her gün kutuya koyuyorum. Son ders alıyoruz. Telefonu almadan önce de arkadaşlarım kırarlar getirme diyorlardı. Şu ana kadar telefonumun başına hiç bir şey gelmedi. Kimse çalmadı. Hatta ben uyurken telefonları alınca benimkini getirip yanıma koyuyorlar. Fotoğraf çekmek için telefonu istediklerinde de veriyorum. Çekip veriyorlar. Yani dünya malı bu bu kadar dert etmeyin. Benim telefonum sizinkinden de pahalı ama tereddüt etmiyorum koyarken.

Paronaya var galiba bu konuda, @zontnx'in dediği gibi yap.

Ne kadar ucuz olsun ne kadar pahalı olsun yine de çalınmasını istemem. Aman dikkat edin söyledikten sonra saldırmasınlar telefonunuza.

Paronaya var galiba bu konuda, @zontnx'in dediği gibi yap.

Biraz fazla panikliyor olabilirim.

Bu kadar takıntılıysan ve gerçekten götürmen gerekiyorsa ve aranın iyi olduğu bir hoca varsa buraya anlattığın gibi durumu ona anlat ve telefonu ona teslim et.

İyi bir fikre benziyor. Yarın deneyeceğim.

Kutuya koy boşver bende a35 var bazen top fln oynuyoz sağlam cihaz. Birde kimse çalmaz.

Ne kadar ucuz olsun ne kadar pahalı olsun yine de çalınmasını istemem. Aman dikkat edin söyledikten sonra saldırmasınlar telefonunuza.

Biraz fazla panikliyor olabilirim.

İyi bir fikre benziyor. Yarın deneyeceğim.

Bu kadar telefona dikkat etmeniz garibime gitti, öğle aralarında işim olduğu için, eski okulumda yaklaşık 2 sene boyunca telefon bırakmadım, ayda 1-2 kere arama olurdu ,onda da ya üstümde mahrem yerlere saklardım ya da önceden haberim olursa kapı aralarına gizli gizli yerlere koyardım.

Fazla derinlere indin ne olacak cepinde taşı çıkarmadığın sürece bir şey olmaz arama olduğu zaman bir yerine sokarsın.

Cebimde taşıyordum hatta sabah otobüsten inince sınıfta bile bakmadım ders başlamadan ama sınıf pürdikkat bana bakıyor vermediğimde. Hem de ilk kez saklamıştım. Yine de öğlen A101'e girdim arkamdan onlarda girmişler orada sadece arama amaçlı kullansam bile hemen sınıf başkanına söylemişler. Sınıf başkanı da beni soruşturdu.

Bizim sınıf ispiyoncu sizinkiler kralsa onların krallığıdır.

Hocam okudunuz yere ilk defa mı telefon geldi anlamadım bu kadar araştırılıyor sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…