Okula telefon götürme sorunu

Kutuya koy boş ver bende A35 var bazen top falan oynuyoruz sağlam cihaz. Bir de kimse çalmaz.

Başıma gelen bir olayı anlatayım size belki o zaman ne kadar güvensiz bir çevrede olduğumu anlarsınız. Tam okulun çıkış vaktinden biraz önce çantaları almıştık dışarısı yağmurluydu. Şemsiyemi çantanın içinden çıkarıp kolay alabilmek için suluk gözüne koydum. Kapıdan çıkarken o sırada şemsiye kayboldu buhar oldu uçtu sanki. Kamera kayıtlarını incelediler. Çok iyi planlanmış bir hırsızlıktı tam kapı açıldığı anda kamera kör noktaya düşüyor ve 1 saniye içinde kapı yeniden kapanıyor şemsiye yok. Halen bulunamadı.

Hocam okudunuz yere ilk defa mı telefon geldi anlamadım bu kadar araştırılıyor sizi.

Az önce anlattığım şemsiye olayını okuyun.

O okulda vakit geçmez değiştir kanka söyleyeyim telefon konusuna gelirsek bugünlük bırakma sorarlarsada ekranı kırıldı düşürdüm telefoncuda vs de aramaya çalışırlarsa üstünü iyi bir yere sakla.

Nasıl bir okul bu? Ne demek telefonu kırarlar ya da çalarlar, normal bir şey mi bu? "Taciz suç mu yaa?" tadında konu olmuş. Ne diyeceğimi bilemedim.

- Okula telefon götürmek yerine, telefonunu evde bırakarak daha güvenli bir seçenek olabilir. Bu, kaybolma veya çalınma riskini tamamen ortadan kaldırır.

- Eğer telefonun etkileyici görünmemesi için bir çözüm arıyorsan, kapaklı kılıf almayı düşünebilirsin. Ancak, istersen daha eski bir model gibi görünüyormuş gibi sahte bir kılıf kullanmak da bir seçenek. Bu durum, dikkat çekmesini azaltabilir.

- Müdür ile konuşmayı deneyebilirsin. Bir günlüğüne istisna isteyerek telefonu okula götürmeyi talep edebilirsin. Bu görüşme sırasında neden telefonu getirmen gerektiğini ve güvenli bir yerde muhafaza edilmesini talep edebilirsin.

- Eğer müdür izin vermezse, telefonunu evde bırakmayı düşünmelisin. Okuldan sonra hemen gidip kılıf almayı planlayabilirsin.

- Eğer aile üyelerin veya arkadaşların okul çıkışında telefonunu almanı sağlarsa, bu durum senin için bir çözüm olabilir.

Her durumda, güvenliği öncelikli hedef olarak gör ve dikkatlice düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…