Okula Yamaha YZF R125 ile giden eleman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 691
  • Etiketler Etiketler
    yamaha

dr.dre

Deneyimli
Son zamanlarda izleyip de imrendiğim tek kişi olabilir. Sürdüğü yolların güzelliği mi dersin bir tarafında deniz olan manzaranın verdiği huzur mu dersin motorun muhteşem sesi mi dersin. Ah ulan hayat ah.
Video 0:15'ten itibaren başlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda izleyip de imrendiğim tek kişi olabilir. Sürdüğü yolların güzelliği mi dersin bir tarafında deniz olan manzaranın verdiği huzur mu dersin motorun muhteşem sesi mi dersin. Ah ulan hayat ah.
Video 0:15'ten itibaren başlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyince insanın motor alası geliyor. Fakat İstanbul trafiği aklıma gelince vazgeçiyorum.

Olay motor değil bence. Ortamın fazla kalabalık olmaması. Altında Honda PCX'te olsa 1000rr da olsa az çok yine aynı zevki alırdım ben.

Motorumun olmasının yanında okula motorla gitmek bile hayalim. Umarım bir gün gerçekleştirebilirim. Böyle videoları da izlemeyi çok seviyorum çok güzel geliyorlar.

Motorumun olmasının yanında okula motorla gitmek bile hayalim. Umarım bir gün gerçekleştirebilirim. Böyle videoları da izlemeyi çok seviyorum çok güzel geliyorlar.

Okula motorla gidince havalı olmuyorsun. Arkadaşların sana karşı hep bir soğuk oluyorlar, seni kıskanıyor ve dışlamaya çalışıyorlar. Motorla gelmen kızların da umurunda değil emin ol.

Okula motorla gidince havalı olmuyorsun. Arkadaşların sana karşı hep bir soğuk oluyorlar, seni kıskanıyor ve dışlamaya çalışıyorlar. Motorla gelmen kızların da umurunda değil emin ol.
Adam hayalim karı kız tavlamak mı demiş sende bir sorun tespit ettim okuduğunu anlamama problemin var.

R125 gayet tarz bir motosiklet ayrıca, hayatında kaç kere sürdün mesela?

50cc motorla gezersen hiçbir insanın umurunda zaten olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum o gözle bakıyorsan motor sürme zaten. Ben okula daha kolay gidip gelmek için almak istiyorum. Gidip de havalı olmaya çalışmak gibi bir gayem yok.

Ayrıca eğer sırf motorun var diye seni dışlamaya çalışan bir arkadaş çevresine sahipsen sorun sende ya da motorda değil onlardadır. Çevreni değiştirmeyi dene.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt