Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar,

Bugün sınıfta arkadaşlarla toplanıp en arka sırada sohbet ediyorduk. Ardından 2-3 tane bizim sınıflardan çocuklar pet şişe ile arkadaşımın gözüne fırlattılar. Öğretmenler masasının oradan fırlattılar. Maalesef şişenin kapağı arkadaşımın gözüne geldi. Direkt koştuk öğretmenlere buz falan aldık bayağı şişmişti. Tek şişmedi göz altından başlayıp kaşına kadar yırtılmış. Şişik de aynı taş gibi bir şişik vardı bayağı kanlanmıştı. Bir şey olur mu bilmiyorum ama hastaneye gittiler şu an haber alamadım. Ve eğer bir şey olursa şikayette bulunabiliyor muyuz bu konuyla alakalı? Bulunabiliyorsak o çocuğu okuldan attırmaya çalışacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Bugün sınıfta arkadaşlarla toplanıp en arka sırada sohbet ediyorduk. Ardından 2-3 tane bizim sınıflardan çocuklar pet şişe ile arkadaşımın gözüne fırlattılar. Öğretmenler masasının oradan fırlattılar. Maalesef şişenin kapağı arkadaşımın gözüne geldi. Direkt koştuk öğretmenlere buz falan aldık bayağı şişmişti. Tek şişmedi göz altından başlayıp kaşına kadar yırtılmış. Şişik de aynı taş gibi bir şişik vardı bayağı kanlanmıştı. Bir şey olur mu bilmiyorum ama hastaneye gittiler şu an haber alamadım. Ve eğer bir şey olursa şikayette bulunabiliyor muyuz bu konuyla alakalı? Bulunabiliyorsak o çocuğu okuldan attırmaya çalışacağız.
Dostum çok bir şey çıkmaz. Benim konularıma bakarsanda görürsün. Daha önce taciz edilip darp edildim. Darp yüzünden yüzüm şişti 2 hafta boyunca ağrısını çektim. Kollarimda ve bacaklarimda yaralar oldu. Ama sonuça bakarsan çocuk en ufak bir uyarı bile almadı. Tutanak bile imzalatmadilar öyle diyeyim. En maksimum çocuğun ailesini çağırırlar 2-3 sözlü uyarı yaparlar yollarlar. Öyle bir şey oldu mu kavga edeceksin ben bu zamana kadar gerçekten bu işler ile uğraşan bir okul görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Dostum maalesef çok bir şey çıkacağını sanmıyorum bizde bir arkadaşın kolunu kırmıştık 2 bağırdılar o kadar.