Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Okulda genel olarak sevilmeyen biriyim, sebebi de şu: Mesela onlar Lvbel C5 falan dinliyor, ben Manga, Mor ve Ötesi dinliyorum. Onlar başarısız, okul zaten genel olarak başarısız. Ben başarılıyım. Onlar benim dinlediklerimi vs saçma buluyor, ben de onlarınkini saçma buluyorum.

Neyse konumuz bu değil, asıl yere gelelim. Biri var, bir kız; ben ilk arkadaşız vs diye düşünüyordum, çok da konuşmamız yok zaten ama bir şey oldu yani ben ona garip bakmaya başladım, o bana garip bakmaya başladı. (kötü anlamda değil) sonra yakınlaşmaya başladık ama kızla adamakıllı arkadaşlığımız bile yok. İşte o benim evime gelmeye başladı yolu uzatıp, ben de onun evinin oralarda dolaşmaya başladım yolu uzatıp yine okul dönüşü vs. mahallem aşırı dedikoducu kişiler olduğu için hiçbir zaman da mahallede falan yakınlaşamadık. Kız benim rüyalarıma girmeye başladı... Neyse benim amacım hiçbir zaman aşk meşk değildi bu arada onu da belirteyim. İşte ben de onun rüyalarına girmeye başlamışım ama okuldabilirsiniz ya özellikle ortaokul 3'te bir kız ile erkek yakınlaşırsa direkt aşıksınız vs. derler yargılanırsınız, ondan da bir tık korkmuyor değilim çünkü az da olsa bir tanınırlığım var. Onun davranışları enerjisi falan da çok hoşuma gitti. Hayatımın parçası gibi hissetmeye başladım. Ergen muamelesi yapılacak büyük ihitmal evet ben de hormanlardan falan kaynaklanan bir şey olduğunu düşünüyorum ama bir yandan da acı veriyor. Bir de şey de var şu an bir kızla samimi ve o kızda böyle mal bir tip hani anllarsınız ya "ştt kanka Lvbel C5 alizadeye vermiş ha" falan diyor onunla takılmaya başladı fakat onunla takılınca bizim sınıfa girme yetkisi falan oldu. Ya bana kaş göz de yapıyor gülümsüyor da ben de ona aynı şekilde gülümsüyorum falan. Hocalar da bir garip bakmaya başladı. (yani onunla takılınca falan) oooo hayırdır falan diyorlar, maşallah deyip eçence oldu ne yapmam gerekiyor sizce? Bu yaklaşık bir senedir var. Kız da bana biraz yakın oturuyor (7-8 sokak ötede) acaba ben mi abartıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir sorun göremedim, ortaokul ortamında millet hep birbirleri ile dalaşır kız erkek görünce "oooo!" yaparlar çocuklar işte :D

Hocam tamam da ne bileyim kızla arkadaşlığım bile yok adam gibi. Ekstra şu osn günlerde biraz sevilmeye başladım. Onu kaybetmekten korkuyorum, arkadaşlık falan teklif etsem garip karşılanır mı ki? En azından kız cephesinde.

Yani arkadaş olmak istiyorsan git konuş. Kimin ne düşündüğü çok da önemli değil.

Kendi kararını kendin vermelisin, bunun için iyice düşün kız senin akademik ve normal hayatını olumlu veya olumsuz yönde etkiler mi diye. Olumsuz yönde etkilerse bağını koparmanı öneririm çünkü bu tarz olayları hayatının her döneminde yaşayacaksın ve birisi için eğitimini mahvetme. Olumlu etkilerse istediğin gibi takıl okulda laf atarlarsa dümdüz arkadaşız sohbeti sardığı için konuşuyorum falan dersin, bir de insanların dedikleri için hayatını yaşama, kendin için yaşa.

Orta 3 şimdi 13 yaş mı oluyor? Ben 13 yaşında ne foruma konu açardım ne de bu kadar takardım hayatı. Git ne yaşıyosan yaşa bu kadar derin anlamlar yükleme. Çocuksun, herkes "ooooo" diyecek, sen de diyeceksin. 3 yıl sonra bunları hatırlamayacaksın bile.

Arkadaşlık teklifi konusuna da cevabım "etme" olacak. 5 yaşındayken teklif ediliyordu, 13 yaşındasın artık. Sohbet ederseniz arkadaş olursunuz zaten, ağzından illa "Arkadaş olalım mı?" cümlesi çıkmasına gerek yok, bebek değilsin.

Kendi kararını kendin vermelisin, bunun için iyice düşün kız senin akademik ve normal hayatını olumlu veya olumsuz yönde etkiler mi diye. Olumsuz yönde etkilerse bağını koparmanı öneririm çünkü bu tarz olayları hayatının her döneminde yaşayacaksın ve birisi için eğitimini mahvetme. Olumlu etkilerse istediğin gibi takıl okulda laf atarlarsa dümdüz arkadaşız sohbeti sardığı için konuşuyorum falan dersin, bir de insanların dedikleri için hayatını yaşama, kendin için yaşa.

Hocam şöyle aslında akademik olarak değil de vaktim yok 2 sınava birden hazırlanıyorum çünkü ve bu süreçte onu da üzmek istemem ki o yüzden yanına gitmedim zaten akışına bırakacağım sanırım.

Orta 3 şimdi 13 yaş mı oluyor? Ben 13 yaşında ne foruma konu açardım ne de bu kadar takardım hayatı. Git ne yaşıyorsan yaşa bu kadar derin anlamlar yükleme. Çocuksun, herkes "ooooo" diyecek, sen de diyeceksin. 3 yıl sonra bunları hatırlamayacaksın bile.

Arkadaşlık teklifi konusuna da cevabım "etme" olacak. 5 yaşındayken teklif ediliyordu, 13 yaşındasın artık. Sohbet ederseniz arkadaş olursunuz zaten, ağzından illa "arkadaş olalım mı?" cümlesi çıkmasına gerek yok, bebek değilsin.

Hocam aslında haklısınız bir etkinlikte falan denk gelirsek kendi kendine gelişir zaten o yüzden de çok gitmedim dediğim gibi büyük ihtimal akışına bırakacağım teşekkürler tavsiyeleriniz için.