"Olacak O Kadar" izlenir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25702
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 139

25702

Becerikli
Sosyal medyada hep kesitleri karşıma çıkıyor ve her zaman eğlendiriyor. Diziyi en baştan izlesem, izlediğime değer mi? Yani tüm bölüm boyunca eğlendirir mi, yoksa bölüm başı 1-2 güldürür geri kalanını boş boş izler miyim?

Mizahta eleştiride 10 numara adamdı ve ekibi şimdi bazen denk geldiğimde izliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzlenir. Değer, eğlendirir. Ekstradan da düşündürür. Levent Kırca bu konuda çok büyük adamdı.
Mizahta eleştiride 10 numara adamdı ve ekibi şimdi bazen denk geldiğimde izliyorum.

YouTube'da sanırım 90'lara kadar olan bölümler var mış da tüm bölümlerini nereden izleyebiliriz? Komple 2010'a kadar olan.

YouTube'da sanırım 90'lara kadar olan bölümler var mış da tüm bölümlerini nereden izleyebiliriz? Komple 2010'a kadar olan.

Tüm bölümleri bulmak zor kanalların arşivinde vardır lakin kısa bölümlerden seçmeler Facebook'ta olması lazım bazen denk geliyor bana. Nejat Uygur ve devekuşu kabareyi izlemediyseniz tavsiye ederim.

Küçükken izler gülerdim hala daha güldürür bir yandan düşündürür. Toplum eleştirisini ele aldığı skeçleri de ayrıca baya iyidir.

Çocukken en sevdiğim programdı, tabi daha sonradan izleyince anladık verdiği mesajları. Huzur içinde uyusun.

Oy çoğunluğu ile diziye başlıyorum. Herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…