Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 16 Ocak 2025 #1 Olay görüntüleyicisinde sürekli bu hatayı görüyorum nasıl çözerim?
Çözüm bug 16 Ocak 2025 Aşağıdaki kodu CMD ile çalıştırın; Kod: if exist %SystemRoot%\system32\drivers\etc\hosts (echo hosts dosyası var.) else (echo hosts dosyası yok.) Ekranda eğer; "hosts dosyası var" diyorsa, dosya içinde localhost'a işaret eden bir satır olup olmadığını kontrol edin ve buna göre ekleyin. "hosts dosyası yok" diyorsa, aynı dizine gidip birtane hosts dosyası oluşturun. Aşağıdaki video size görsel olarak yardımcı olacaktır; "medya: windows 10 hosts dosyası oluşturma"
Aşağıdaki kodu CMD ile çalıştırın; Kod: if exist %SystemRoot%\system32\drivers\etc\hosts (echo hosts dosyası var.) else (echo hosts dosyası yok.) Ekranda eğer; "hosts dosyası var" diyorsa, dosya içinde localhost'a işaret eden bir satır olup olmadığını kontrol edin ve buna göre ekleyin. "hosts dosyası yok" diyorsa, aynı dizine gidip birtane hosts dosyası oluşturun. Aşağıdaki video size görsel olarak yardımcı olacaktır; "medya: windows 10 hosts dosyası oluşturma"
1 13367 Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 624 16 Ocak 2025 #2 Kenshi dedi: Olay görüntüleyicisinde sürekli bu hatayı görüyorum nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... DNS isteği başarısız veya bağlantı kurulamamış anlamına geliyor, siteler vb normal açılıyorsa dikkat edilecek bir şey değil. İstersen DNS değiştirebilirsin örneğin. 1.1.1.1 veya 8.8.8.8 Artı 0 Eksi
Kenshi dedi: Olay görüntüleyicisinde sürekli bu hatayı görüyorum nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... DNS isteği başarısız veya bağlantı kurulamamış anlamına geliyor, siteler vb normal açılıyorsa dikkat edilecek bir şey değil. İstersen DNS değiştirebilirsin örneğin. 1.1.1.1 veya 8.8.8.8
bug Üstün Açılış Hamlesi Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 680 Çözümler 62 Beğeniler 393 16 Ocak 2025 #3 Aşağıdaki kodu CMD ile çalıştırın; Kod: if exist %SystemRoot%\system32\drivers\etc\hosts (echo hosts dosyası var.) else (echo hosts dosyası yok.) Ekranda eğer; "hosts dosyası var" diyorsa, dosya içinde localhost'a işaret eden bir satır olup olmadığını kontrol edin ve buna göre ekleyin. "hosts dosyası yok" diyorsa, aynı dizine gidip birtane hosts dosyası oluşturun. Aşağıdaki video size görsel olarak yardımcı olacaktır; "medya: windows 10 hosts dosyası oluşturma" Son düzenleme: 16 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Aşağıdaki kodu CMD ile çalıştırın; Kod: if exist %SystemRoot%\system32\drivers\etc\hosts (echo hosts dosyası var.) else (echo hosts dosyası yok.) Ekranda eğer; "hosts dosyası var" diyorsa, dosya içinde localhost'a işaret eden bir satır olup olmadığını kontrol edin ve buna göre ekleyin. "hosts dosyası yok" diyorsa, aynı dizine gidip birtane hosts dosyası oluşturun. Aşağıdaki video size görsel olarak yardımcı olacaktır; "medya: windows 10 hosts dosyası oluşturma"
KS KS Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 16 Ocak 2025 #4 Teşekkür ederim cevaplarınız için denedim umarım tekrar olmaz. Artı 0 Eksi