"Old but Gold" dediğiniz şarkılar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krombi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Old denince aklıma NCS müzikleri gelir bunları buraya bırakıyorum.

Buraya koymak istediğim çok şarkıdan yalnızca birine bu hakkı tanımayı uygun gördüm. Görece yakın zamanda keşfettim (1.5 sene önce) ama uzun zamandır günde bir kere dinlemeden geçmediğim bir cevherdir:

Kendiminki dışında, buradaki arkadaşlarımızın paylaştığı, beni etkilemiş olan birkaç tanesini de yorumlarla tekrar paylaşmak isterim:

1. Guns N' Roses: Art arda çok dinlersem sıkılırım ama arada bir dinlemeye gerek duyduğum harika bir şarkı. @poligonbotu'nin yorumuna kısmen katılıyorum.

Arada bir programlama yaparken dinliyorum. Daha iyi bir (yabancı) rock tanımam.

2. Paint It, Black: Harika girişini geçebilecek çok az şarkı var bildiğim. Bir şarkının girişi iyi olduktan sonra...

3. Party Rock Anthem: "O yıllar"la bağdaştırdığım bir şarkı. Geçen sırf nostalji olsun, geçmişimi hatırlayayım diye açtım, tüm klibi sıkılmadan izledim. Hazır bunu demişken şimdi tekrar dinleyeyim bak. Zamanında LMFAO çok hit bir gruptu, asla unutulmayacak anılar birikti sayelerinde.

Şu yıllara geri dönebilsek keşke ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…