alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 11 Aralık 2024 #1 Önerir misiniz? En hoş kokan bu diye biliyorum diğerleri yavan kokuyormuş.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 11 Aralık 2024 #2 Old Spice'ın deodorantını değil de deodorant stickini seviyorum. Deodorant olarak kesinlikle Slazenger bakın.
Old Spice'ın deodorantını değil de deodorant stickini seviyorum. Deodorant olarak kesinlikle Slazenger bakın.
Chomusuke Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 481 Makaleler 1 Beğeniler 392 11 Aralık 2024 #3 Bana Captain ve Whitewater daha güzel geliyor. Şu an Captain kullanıyorum.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 11 Aralık 2024 #4 Toby Fox dedi: Old Spice'ın deodorantını değil de deodorant stickini seviyorum. Deodorant olarak kesinlikle Slazenger bakın. Genişletmek için tıkla... Kokuları aynı değil mi zaten? Chomusuke dedi: Bana Captain ve Whitewater daha güzel geliyor. Şu an Captain kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yavan kokuyor mu Captain?
Toby Fox dedi: Old Spice'ın deodorantını değil de deodorant stickini seviyorum. Deodorant olarak kesinlikle Slazenger bakın. Genişletmek için tıkla... Kokuları aynı değil mi zaten? Chomusuke dedi: Bana Captain ve Whitewater daha güzel geliyor. Şu an Captain kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yavan kokuyor mu Captain?
montyxss Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 161 Çözümler 1 Beğeniler 34 11 Aralık 2024 #5 Chomusuke dedi: Bana Captain ve Whitewater daha güzel geliyor. Şu an Captain kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bearglove'un da fresh bir kokusu var, daha kullanamadım fakat hoşuma gitti.
Chomusuke dedi: Bana Captain ve Whitewater daha güzel geliyor. Şu an Captain kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bearglove'un da fresh bir kokusu var, daha kullanamadım fakat hoşuma gitti.
Chomusuke Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 481 Makaleler 1 Beğeniler 392 11 Aralık 2024 #6 alperen dedi: Yavan kokuyor mu Captain? Genişletmek için tıkla... Biraz daha yavan kalıyor diyebilirim Bearglove'a karşı. Ama sıktıktan bir süre sonra gayet güzel kokuyor bence.
alperen dedi: Yavan kokuyor mu Captain? Genişletmek için tıkla... Biraz daha yavan kalıyor diyebilirim Bearglove'a karşı. Ama sıktıktan bir süre sonra gayet güzel kokuyor bence.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 11 Aralık 2024 #7 Şu an Nivea Black & White ve Bearglove arasında kaldım. Sprey ve stick arasında fark da var diyorlar bilemedim.
Şu an Nivea Black & White ve Bearglove arasında kaldım. Sprey ve stick arasında fark da var diyorlar bilemedim.
montyxss Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 161 Çözümler 1 Beğeniler 34 11 Aralık 2024 #8 alperen dedi: Şu an Nivea Black & White ve Bearglove arasında kaldım. Sprey ve stick arasında fark da var diyorlar bilemedim. Genişletmek için tıkla... Stick çok daha iyi hocam.
alperen dedi: Şu an Nivea Black & White ve Bearglove arasında kaldım. Sprey ve stick arasında fark da var diyorlar bilemedim. Genişletmek için tıkla... Stick çok daha iyi hocam.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 11 Aralık 2024 #9 montyxss dedi: Stick çok daha iyi hocam. Genişletmek için tıkla... Koku konusunda mi ter önleme konusunda mi?
montyxss dedi: Stick çok daha iyi hocam. Genişletmek için tıkla... Koku konusunda mi ter önleme konusunda mi?
montyxss Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 161 Çözümler 1 Beğeniler 34 11 Aralık 2024 #10 alperen dedi: Koku konusunda mi ter önleme konusunda mi? Genişletmek için tıkla... Koku konusunda çok fark olacağını sanmıyorum fakat önleme konusunda çok daha iyi bence.
alperen dedi: Koku konusunda mi ter önleme konusunda mi? Genişletmek için tıkla... Koku konusunda çok fark olacağını sanmıyorum fakat önleme konusunda çok daha iyi bence.