Öldükten sonra tüm evreni baştan sona dolaşsak güzel olmaz mıydı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 463
  • Etiketler Etiketler
    güzel

dr.dre

Deneyimli
Öldünüz ve uzay boşluğunun içindesiniz. İstediğiniz yere istediğiniz hızla gitmekte özgürsünüz. Bütün gezegenler farklı galaksiler... Sonsuz bir yolculuk. Hiç de sıkılacağımı sanmıyorum. Bu dünyada yaşadığım tüm sıkıntıları unutturur bana. Bunun için hayata gelmiş olmak değermiş derdim. Örnek vermek gerekirse şu tarz bir yolculuk olurdu:

Komşularım karışır belki. Bu ne terbiyesizlik diye.
Ben baya bi' cinsellik yaşarım sonra istediğim kadar istediğim yemeklerden yerim. Of ne hamburgerler ne lahmacunlar ne tatlılar... Sonra araba falan. Takılırız ya.

Ben baya bi' cinsellik yaşarım sonra istediğim kadar istediğim yemeklerden yerim. Of ne hamburgerler ne lahmacunlar ne tatlılar... Sonra araba falan. Takılırız ya.
Tavuk Döner, Fiat Aegen ve bol bol seks.

Ben bayağı bi' cinsellik yaşarım sonra istediğim kadar istediğim yemeklerden yerim. Of ne hamburgerler ne lahmacunlar ne tatlılar... Sonra araba falan. Takılırız ya.

Cennete gitmişsin lahmacun yemeyi mi hayal ediyorsun? Bu nasıl bir vizyon hahahaha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın videoyu az önce görüp bir de bu konuyu görmem... Ben ölmeden de yapabiliyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…