Kissofdeath
Deneyimli
İki monitöre de yan yana bakma şansım olmadı ama Reddit'te yapılan birkaç yorumu aktaracağım size:
Yarı parlak, matematikten çok daha iyi. 1080p/480 Hz harika ama 32 inçlik bir monitörde 1080p çok kötü görünecektir. Yan yana iki monitörünüz olmadığı sürece gözleriniz muhtemelen 240 ile 480 arasındaki farkı bile fark etmeyecektir.
QD-OLED parlak renkleri görüntülemede daha iyi. WOLED parlak beyaz görüntülemede daha iyi.
Recep bey size son bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim çünkü aklım epey karışık bu konuda. Sizin öneriniz üzerine PG32UCDM almaya karar verdim fakat şöyle bir durum var. Ben bu monitörü oyun oynarken ve film izlerken kullanmayı düşünüyorum. Web'de gezinmek için extradan ucuz bir IPS panel monitör alınır mı sizce? Biliyorsunuz web sayfalarında bir sürü statik öge var. Mesela bu forum sitesinde üst köşede Techolay yazısı başta olmak üzere adres çubuğu gibi gizleyemediğimiz bir sürü statik ögeler mevcut. Bunun yanı sıra Twitch ve YouTube gibi sitelerde de vakit geçiriyorum ve statik bir sürü öge var. Sizce sadece webde gezinmek için ucuz bir monitör alsam nasıl olur? Yoksa gereksiz mi olur acaba.
@Recep Baltaş
Son düzenleyen: Moderatör: