• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Ölü piksel olduğu 3 ay sonra fark edilen ASUS VG279Q3A monitöre ne yapılmalı?

Check Engine

Becerikli
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba,

Monitörü 3 ay önce aldım ve 3 aydır fark etmedim. Bugün monitöre yandan baktım, 1 adet ölü piksel var ama karşıdan bakınca belli olmuyor; sadece yandan bakınca belli oluyor, ondan fark edemedim 3 aydır.

Sizce ne yapmalıyım? Rahatsız etmiyor, hatta belli bile olmuyor.

Monitörüm ASUS TUF VG279Q3A.

Karşıdan bakınca:

Yandan bakınca:

Görseldeki gibi karşıdan asla belli olmuyor ama yandan oluyor, çok garip. İade de almazlar sanırım 3 ay oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Servise gönderirsin kabul etmediklerine dair rapor alırsın, THH başvurursun o süre de monitörü kullanırsın en geç 6 ay sonra da sıfır kapalı kutu değişim olur. THH başvurmadan olmaz mı derseniz olacağını sanmıyorum, bir ölü pikseli kusur olarak kabul edip direkt işleme alan servis hayatımda görmedim.

Açıkçası pek uğraşasım gelmedi 6 bin liralık ürün için aldığım zaman fark etseydim kesinlikle değiştirirdim de nerde olduğunu unuttum bile karşıdan bakan biri için hiç belli olmuyor.

Uğraşmaya değmez bence. Daha kötüsü de denk gelebilir değişimde.
Karşıdan bakınca yok oluyor onu çözemedim biraz garip sadece yandan bakınca belli oluyor fotoğraftaki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…