Ölü pikselli Philips Evnia 27M2N3501 260 Hz 2K 6.700 TL'ye alınır mı?

Monitör alınır mı? Normal hali? 3 piksel rahatsız etmez beni.

Alırdım ben 3 pixel göremezsin zaten. Monitörün üzerine toz tanesi gelince bile fark etmiyorsun. 2K da pixeller ufak zaten.

Bir de Philips en iyi renkleri verenlerden biri.

İleride bir şansını denersin garantiye yollar değişim talep edersin. Büyük ihtimal monitörde 0 ölü piksel garantisi olabilir. Ama şu da farklı yerlerde 3 ölü piksel garanti dışı da olabilir. Samsung bana 5 ölü pixel ya da toplu halde olursa değişim var demişti yanlışım yoksa. Bende Amazon'dan alınca direk iade etmiştim. I harfi şeklindeydi köşede o bile görünmüyordu. Toplu olduğu ve en az 10 ölü pixel olduğu halde.

Anladım yarın gelir kargo hocam bakacağım. İleri de garanti ile uğraşmam eğer 3 piksel rahatsız etmezse ya. Zaten ileride değişim yapacak kadar rahatsız ederse iade ederim. Şu an 2K 165 Hz monitör kullanıyorum ktc pivot yok. Philips'e geçince fark hisseder miyim?

Şahsen ölü pikselli monitörü bedava verseler almam o derece nefret ediyorum.

Şahsen ölü pikselli monitörü bedava verseler almam o derece nefret ediyorum.
Hocam monitör geldi de aradım taradım bulamıyorum bu ölü pikselleri göremiyorum oyun fln oynarken de hiç gözüme çarpmadı nerede bunlar??

Bir de monitöre renk ayarı yapmak istiyorum.

Hocam monitör geldi de aradım taradım bulamıyorum bu ölü pikselleri göremiyorum oyun fln oynarken de hiç gözüme çarpmadı nerede bunlar??

Bir de monitöre renk ayarı yapmak istiyorum.
Göremediysen hiç kurcalama bir kere gözüne takıldı mı gözün hep oraya kayar.

Göremediysen hiç kurcalama bir kere gözüne takıldı mı gözün hep oraya kayar.
Valla hocam hiç göremedim tüm piksel testlerini açtım monitörün dibinden her türlü şeyi yaptım göremedim ilginç. Monitörün kutusu deforme ve üstünde jelatin yoktu ama hiç sorun yok kusursuz çalışıyor iyi ki almışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…