P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 13 Ekim 2025 #1 Bilgisayar programcılığı mezunuyum. Yurt dışında İngilizce eğitim veren bir üniversiteye DGS gibi devam edebilme şansımız var mi?
Bilgisayar programcılığı mezunuyum. Yurt dışında İngilizce eğitim veren bir üniversiteye DGS gibi devam edebilme şansımız var mi?
GIRD4P Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 863 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 927 13 Ekim 2025 #2 Parasını verir okursun bir şey kazanmana ya da bir geçiş yapmana gerek yok.
KS KS P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 13 Ekim 2025 #3 GIRD4P dedi: Parasını verir okursun bir şey kazanmana ya da bir geçiş yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Avrupa icin var mi oyle universite? Birlesik krallikta olur. Şu an icin para yok ama cok ciddi radikal kararlar aldim bakalim olabilir mi acaba?
GIRD4P dedi: Parasını verir okursun bir şey kazanmana ya da bir geçiş yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Avrupa icin var mi oyle universite? Birlesik krallikta olur. Şu an icin para yok ama cok ciddi radikal kararlar aldim bakalim olabilir mi acaba?
GIRD4P Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 863 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 927 13 Ekim 2025 #4 ProfTech dedi: Avrupa icin var mi oyle universite? Birlesik krallikta olur. Şu an icin para yok ama cok ciddi radikal kararlar aldim bakalim olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... UK'de rahat bulursun dediğim tarz üniversiteleri. Ben başka bir Commonwealth ülkesinde dediğin gibi yaptım.
ProfTech dedi: Avrupa icin var mi oyle universite? Birlesik krallikta olur. Şu an icin para yok ama cok ciddi radikal kararlar aldim bakalim olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... UK'de rahat bulursun dediğim tarz üniversiteleri. Ben başka bir Commonwealth ülkesinde dediğin gibi yaptım.
KS KS P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 13 Ekim 2025 #5 GIRD4P dedi: UK'de rahat bulursun dediğim tarz üniversiteleri. Ben başka bir Commonwealth ülkesinde dediğin gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler arastiracagim.
GIRD4P dedi: UK'de rahat bulursun dediğim tarz üniversiteleri. Ben başka bir Commonwealth ülkesinde dediğin gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler arastiracagim.