One Piece ikinci sezon 2025’te yayınlanacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2426
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 410
  • Etiketler Etiketler
    2025 one piece

2426

Üstün
Makaleler
1
Netflix’in raporlarına göre One Piece ikinci sezonu 2025’te gösterime girecek.

Bir iki güzel sahnesi var kalanı vakit kaybı kesinlikle. 1000'de bırakmış biri olarak izlemeyin zamanınıza yazık 367 saatte daha verimli işler yapabilirsiniz.

Mangası bazı yerleri gereksiz uzatıyor. Animesi ise mangada uzatılan yerleri daha da uzatıyor.

Bir iki güzel sahnesi var kalanı vakit kaybı kesinlikle. 1000'de bırakmış biri olarak izlemeyin zamanınıza yazık 367 saatte daha verimli işler yapabilirsiniz.
Hem manga hem anime de güncel olarak bu düşünceye asla katılmıyorum.Bazı arclar gereksiz uzatıldı.Bu konuda haklısın ama her karakterin geçmişini gördük.Bu animeye bağlantı olarak çok önemliydi.Sanji'nin geçmişinden sonra çoğu izleyici daha yakın hissetti mesela.

Daha diziye başla(ya)madım. Nasıldır? Önerir misiniz?
İlk animesini izlemeni öneririm.Time skipten öncesi aşırı sarıyor.Eğer sıkılırsan filler bölümleri geçersin.Onları en son izlersin.Konu biraz yavaş ilerliyor ama animedeki her detayı anlıyabiliyorsun ilerledikçe.

Son düzenleme:
Yeni izlediğin için öyle diyorsun 2 sene geçsin üstünden ben bunun neyini bu kadar bölüm izlemişim vaktimi başka şeylere harcasaymışım diyeceksin.

Yeni izlediğin için öyle diyorsun 2 sene geçsin üstünden ben bunun neyini bu kadar bölüm izlemişim vaktimi başka şeylere harcasaymışım diyeceksin.
Yeni izledim demedim .1 yıl önce 2 ayda güncele geldim ve hala da yeni bölüm geldikçe izliyorum.Benim için zaman kaybı değil.Fikrine saygı duyarım.

1 buçuk sene geçti yeni bolümler geldikçe izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…