Detaylar
Kim cevapladı?Daha diziye başla(ya)madım. Nasıldır? Önerir misiniz?
Bir iki güzel sahnesi var kalanı vakit kaybı kesinlikle. 1000'de bırakmış biri olarak izlemeyin zamanınıza yazık 367 saatte daha verimli işler yapabilirsiniz.Daha diziye başla(ya)madım. Nasıldır? Önerir misiniz?
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Daha diziye başla(ya)madım. Nasıldır? Önerir misiniz?
Mükkemel. Gerceğe uyarlanmış halini izlemedim. Anime de günceldeyim. Çizimler gittikçe güzelleşiyor bakmanızı tavsiye ederim.
Hehaje
Başarılı
- Makaleler
- 1
Bir iki güzel sahnesi var kalanı vakit kaybı kesinlikle. 1000'de bırakmış biri olarak izlemeyin zamanınıza yazık 367 saatte daha verimli işler yapabilirsiniz.
Mangası bazı yerleri gereksiz uzatıyor. Animesi ise mangada uzatılan yerleri daha da uzatıyor.
mimi
Uzman
Hem manga hem anime de güncel olarak bu düşünceye asla katılmıyorum.Bazı arclar gereksiz uzatıldı.Bu konuda haklısın ama her karakterin geçmişini gördük.Bu animeye bağlantı olarak çok önemliydi.Sanji'nin geçmişinden sonra çoğu izleyici daha yakın hissetti mesela.Bir iki güzel sahnesi var kalanı vakit kaybı kesinlikle. 1000'de bırakmış biri olarak izlemeyin zamanınıza yazık 367 saatte daha verimli işler yapabilirsiniz.
İlk animesini izlemeni öneririm.Time skipten öncesi aşırı sarıyor.Eğer sıkılırsan filler bölümleri geçersin.Onları en son izlersin.Konu biraz yavaş ilerliyor ama animedeki her detayı anlıyabiliyorsun ilerledikçe.Daha diziye başla(ya)madım. Nasıldır? Önerir misiniz?
Son düzenleme:
Yeni izlediğin için öyle diyorsun 2 sene geçsin üstünden ben bunun neyini bu kadar bölüm izlemişim vaktimi başka şeylere harcasaymışım diyeceksin.Hem manga hem anime de güncel olarak bu düşünceye asla katılmıyorum.Bazı arclar gereksiz uzatıldı.Bu konuda haklısın ama her karakterin geçmişini gördük.Bu animeye bağlantı olarak çok önemliydi.Sanji'nin geçmişinden sonra çoğu izleyici daha yakın hissetti mesela.
İlk animesini izlemeni öneririm.Time skipten öncesi aşırı sarıyor.Eğer sıkılırsan filler bölümleri geçersin.Onları en son izlersin.Konu biraz yavaş ilerliyor ama animedeki her detayı anlıyabiliyorsun ilerledikçe.
mimi
Uzman
Yeni izledim demedimYeni izlediğin için öyle diyorsun 2 sene geçsin üstünden ben bunun neyini bu kadar bölüm izlemişim vaktimi başka şeylere harcasaymışım diyeceksin.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Yeni izlediğin için öyle diyorsun 2 sene geçsin üstünden ben bunun neyini bu kadar bölüm izlemişim vaktimi başka şeylere harcasaymışım diyeceksin.
1 buçuk sene geçti yeni bolümler geldikçe izliyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Game Garaj S67 | R5 7500F & RTX 5070 sistem 69.999 TL
- Fırsat Ekibi
-
R5 7500F & RX 9060 XT sistemin LoL'de 85 derece olması normal mi?
- burakmurat1
-
-