One Piece neden bu kadar seviliyor?

Makaleler
23
One Piece izliyorum ve doğru düzgün bir şey olmuyor animede. Ayrıca şu Sanji denen eleman berbat biri hem Nami'yi taciz ediyor, hem de sürekli sigara içiyor. Diğer karakterler de çok sinir bozucu, sadece Luffy'yi sevdim biraz. Sizce One Piece abartılmış bir anime mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangi bölümdesiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

En overratedlardan birisi. 1000 bölüm One piece izleyeceğine bleach izle daha mantıklı.

Sanırım bırakacağım.

Filler olmayan ana bölümlerin listesini bulursan onları izleyebilirsin. Ama şahsen başlamanın bile saçmalık olduğunu düşünüyorum. Onun yerine kısa ama güzel animeler tercih edilebilir. Terror in resonance / charlotte / gleipnir / seikon no qwaser (ayıp) /masou gakuen hxh (ayıp) gibi gibi...

Böyle animeler benim gözümde zaman kaybı çünkü 1000 bölüm boyunca sadece 1 tane anime izliyorsun onun yerine 30-40 tane birbirinden farklı, merak ettiğin veya önerilen animeleri izlemek daha mantıklı.

Pek bir beklentim olmadan başlamıştım, 12 bölümde pek bir şey olmadı ve yavaş geldi o yüzden bıraktım, şahsen abartı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…