One UI 7 Beta güncellemesi Eylül ayına ertelendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Barış
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 316
  • Etiketler Etiketler
    beta
One UI 7 arayüz olarak güzel olursa ve RAM kullanımı abartılı olmazsa, geç gelmesine razıyım.
Samsung RAM olayını çözdü gibi artık. Sistemde RAM kullanımı yüksek bile olsa cihaz çok fazla kastığını hissetmiyor, S serisi zaten kasmayacak diye düşünüyorum ama A serisi güncelleme ilk yayınlandığında sıkıntılar yaşayabilir gibi hissediyorum.

Galaxy Tab A9+'da One UI 6.1'i kullanıyorum ama RAM kullanımını temizlemeden 4 GB küsürden 3 GB'a filan düşmüyor, bu durum biraz can sıkıcı.

Galaxy Tab A9+'da One UI 6.1'i kullanıyorum ama RAM kullanımını temizlemeden 4 GB küsürden 3 GB'a filan düşmüyor, bu durum biraz can sıkıcı.
ADB ile bloatware uygulamaları temizlemeyi deneseydiniz keşke, tablet alanında Samsung bence hala daha gerektiği kadar başarılı değil.

Son düzenleme:
İfadeler: 683
ADB ile bloatware uygulamaları temizlemeyi denseydiniz keşke, tablet alanında Samsung bence hala daha gerektiği kadar başarılı değil.

Samsung'un kendi uygulamaları (Store, Gaming Hub vs.) dışında PUBG Mobile, Asphalt 9, Honor of Kings vs. yüklü o kadar. Dediğim gibi RAM kullanımını keşke otomatik olarak düzenli temizleme seçeneği olsa daha iyi olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…