One UI 7 bildirim sorunu

Eagles 45

Üstün
Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Arkadaşlar bugün Ui7 geldi. Merak ettiğim eskiden bildirim gelince, AOD sürekli açık ekran saati altında da gözükürdü. Şimdi bildirim gelse bile, sol üst köşede gözüküyor sadece ufak bir şekilde. Bunun ayarını bir türlü bulamadım, aynı sorunu yaşayan var mı?

Yardımınızı rica ederim. Resimde paylaşacağım bununla ilgili. AOD saat alt kısmında bildirimler olmadığı için, o bölgeyi de işaretledim.

Dosya Ekleri

• 20250423_205906.webp
    178,2 KB · Görüntüleme: 188
Bu ayarlar açık mı bakabilir misiniz?
Uygulamaya basılı tutun i'ye basın en üstte bildirimlere basınca bu ekran geliyor.

Özelleştirilemiyor mu?

Hocam Ui7'de ekstra özelleştirme mi gerekiyor? UI6'da görünüyordu bunlar ama. Nereden özelleştiriliyor göremedim ben. Ekstra AOD altında bildirim için ayar var mı?

Bu ayarlar açık mı bakabilir misiniz?
Uygulamaya basılı tutun ı'ye basın en üstte bildirimlere basınca bu ekran geliyor.

Eki Görüntüle 143106

Üstat aynı ayarlar açık evet. Sizinki gibi ayarlarım.

Hocam Ui7'de ekstra özelleştirme mi gerekiyor? UI6'da görünüyordu bunlar ama. Nereden özelleştiriliyor göremedim ben. Ekstra AOD altında bildirim için ayar var mı?
Valla ben henüz güncellemedim İndi, duruyor. Evdeki S24'e kurduk, denek olarak önce onda göreyim sonra kendime yükleyeceğim. Ama AOD ayarlarından yapılabilir bir şeydir bence ya.

Gayet akıcı ve stabil. Ara ara ufak tefek takılmalar yaşanıyor ama, şu anlık gayet iyi. 1-2 güncelleme ile iyice cilalanır, oturur. Şarj ömrü gayet iyi geldi bana. Tabii ben agresif bir kullanıcı değilim. @The Man From Earth,

OneUI 7 ile geldi bu özellik. Bildirimler, aramalar, alarm ve kronometre sayacı sol üstte küçük pencere olarak gözüküyor artık.

Buna bakabilirsiniz, videoda bazı ayarları gösteriyor belki işe yarar.

One UI 7 ile geldi bu özellik. Bildirimler, aramalar, alarm ve kronometre sayacı sol üstte küçük pencere olarak gözüküyor artık.

Onda sıkıntı yok zaten hocam, demek istediğim AOD altındaki bildirimler kaldırıldı mı? Bununla ilgili bir şey göremedim.

Değiştirmişler hocam. Yoksa gözümden kaçmazdı benim. Deneyip yorum yapacağım buraya, çünkü bu özelliği kaldıramazlar herkes kullanıyor. Proaktif, güzel bir özellik şayet. Benim gibi sorun yaşayan başkaları varsa, buradan bakıp onlarda deneyeceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…