M Melih.s Çalışkan Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 1 19 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar bu videodaki adımları uygulasam olur mu? S24 Plus modeli için
BYtec Uzman Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 1.164 Çözümler 2 Beğeniler 698 19 Nisan 2025 #2 Türkiye ROM'u varsa kurabilirsin başka ROM kurarsan mobil hat çalışmayabilir.
KS KS M Melih.s Çalışkan Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 1 19 Nisan 2025 #3 BYtec dedi: Türkiye ROM'u varsa kurabilirsin başka ROM kurarsan mobil hat çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Türkiye romu yok maalesef.
BYtec dedi: Türkiye ROM'u varsa kurabilirsin başka ROM kurarsan mobil hat çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Türkiye romu yok maalesef.
BYtec Uzman Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 1.164 Çözümler 2 Beğeniler 698 19 Nisan 2025 #4 Melih.s dedi: Türkiye ROM'u yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Çıkana kadar beklemelisin çıktıktan sonra zaten sistemden güncellersin.
Melih.s dedi: Türkiye ROM'u yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Çıkana kadar beklemelisin çıktıktan sonra zaten sistemden güncellersin.
KS KS M Melih.s Çalışkan Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 1 19 Nisan 2025 #5 BYtec dedi: Çıkana kadar beklemelisin çıktıktan sonra zaten sistemden güncellersin. Genişletmek için tıkla... Hocam kesin mide gideceği?
BYtec dedi: Çıkana kadar beklemelisin çıktıktan sonra zaten sistemden güncellersin. Genişletmek için tıkla... Hocam kesin mide gideceği?
BYtec Uzman Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 1.164 Çözümler 2 Beğeniler 698 19 Nisan 2025 #6 Melih.s dedi: Hocam kesin mide gideceği? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum araştırdım bazıları sorun yaşamamış ROM göre değişiyor.
Melih.s dedi: Hocam kesin mide gideceği? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum araştırdım bazıları sorun yaşamamış ROM göre değişiyor.
kulisfy Becerikli Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 240 Çözümler 2 Beğeniler 96 19 Nisan 2025 #7 Melih.s dedi: Arkadaşlar bu videodaki adımları uygulasam olur mu? S24 Plus modeli için. Genişletmek için tıkla... Bence hiç risk almaya gerek yok hocam yüklerken kablo çıkarsa sizin için daha kötü olur beklemeniz sizin için daha iyidir.
Melih.s dedi: Arkadaşlar bu videodaki adımları uygulasam olur mu? S24 Plus modeli için. Genişletmek için tıkla... Bence hiç risk almaya gerek yok hocam yüklerken kablo çıkarsa sizin için daha kötü olur beklemeniz sizin için daha iyidir.