• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

One UI 7'de Good Lock ile kilit ekranı ve AOD saatlerini ayrı ayarlamak mümkün mü?

Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Dostlar, kilit ekranı ve sürekli açık ekran (Always On Display) saatleri farklı nasıl ayarlanabilir? Her ikisinin farklı tarzda ve stilde olmasını istiyorum. Good Lock üzerinden ayrı, başka bir yerden ayrı mı yapılmalı? Bu ayarlar birbirine bağlı mı olmak zorunda?

@Heribert Yavuz.

Lock star üzerinden şöyle yaptım.

Hocam sizdeki eski sürüm sanırım bende çıkmıyordu o şekilde. Onu da değiştirmişler. O yüzden bulamamışım. Bende kurcalayarak buldum. Resim paylaşıyorum, işaretledim. Buton yardımı ile kilit ve always on display arasında geçiş o şekilde artık. Teşekkür ediyorum desteğin için.

Arkadaşlar eski sürüm ile AOD ve kilit ekranı ayrı ayrı, saat değişimi hocamın dediği gibi olacak. @Heribert Yavuz.

Yeni sürümlerde benim resimlerde paylaştığım gibi olacak. İhtiyaç olursa diye paylaşıyorum başkaları içinde.

Zamzung şu good lock uygulamasını, Türkçe yap artık kaç yıl oldu.

Dosya Ekleri

• 20250430_102656.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 94
  • 20250430_102650.webp
    3,5 MB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…