İddia One UI 8.5 beta sürümü yakında geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 158
  • Etiketler Etiketler
    one one ui 8
Verdiği yenilikler yeterli fakat, optimizasyon namına değer verilmiyor diye düşünüyorum.
One UI 8'i yükledim animasyonlar saçma bir şekilde ya çalışıyor ya da çalışmıyor.

Verdiği yenilikler yeterli fakat, optimizasyon namına değer verilmiyor diye düşünüyorum.
One UI 8'i yükledim animasyonlar saçma bir şekilde ya çalışıyor ya da çalışmıyor.

Bende sıkıntı yok garip sekilde. Bazıları çok memnun bazıları mutsuz. Benim için ekran süresi arttı ve cihaz daha akıcı oldu.

Bende sıkıntı yok garip sekilde. Bazıları çok memnun bazıları mutsuz. Benim için ekran süresi arttı ve cihaz daha akıcı oldu.

Cihaz yazılımı fazla stabil olmayınca ufak tefek görsel sorunlar ortaya çıkıyor.
Mesela bildirim panelini indiriyorum 2 defa animasyonsuz açılıyor sonrasında sıkıntısız bir şekilde animasyonla çalışıyor ama maalesef ki uzun sürmüyor döngüye giriyor.
Demek istediğim her sürüm birini bozup birini onarıyorlar.
Onun dışında evet performansta bir sorun yaşatmadı pil sağlıklı bir şekilde akıyor ve kasma, donma vs. olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…