iPhone ile Samsung'u karşılaştıracaksan s serisi ile karşılaştıracaksın. Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Aynı arayüzü kullanıyorum, tık demiyor telefonum.
Odin den yazılım attım. Ama yazılım gibide duruyor odinden birkaç hafta sonra başladı tekrar. Hatta geçen güncelleme geldi ilk 3 hafta mükemmeldi sonra yine bozdu.
Bozuk cihaza denk gelmişsiniz, yapay zekaya danışmak yerine cihazı sıfırlamayı ve iade etmeyi düşünseniz diye düşünüyorum.
6 senelik A70 cihazımda böyle bug görmedim, bug görsem dâhi gidip de iPhone cihazlara para vermem.
E cihaz ayıplı mal hocam iade etsenize? Biz kaç kere dedik sistemde problem yok cihazınız sorunlu diye kaç kere konu açıp mesaj yazdınız.
Artık iade edin şu cihazı hocam sorun sistemde değil cihazınızda, yav kaç kere konu açtınız hepsinde de söyledik ama hala OneUI 8 şöyle kötü böyle kötü demeye devam ediyorsunuz
E cihaz ayıplı mal hocam iade etsenize? Biz kaç kere dedik sistemde problem yok cihazınız sorunlu diye kaç kere konu açıp mesaj yazdınız.
Artık iade edin şu cihazı hocam sorun sistemde değil cihazınızda, yav kaç kere konu açtınız hepsinde de söyledik ama hala One UI 8 şöyle kötü böyle kötü demeye devam ediyorsunuz
A50 ve devamında bu tarz şikayetler epey şaşırtıcı çünkü Samsung'da A50'den sonra S serisi başlar.
Şuan kullandığım M34 (One UI 8.0) arayüzde önemli donma sorunları yaşatabiliyor ancak A30-A50 serileri donanımsal olarak uzun ömürlü serilerdir. Tüm şikayetlerinizi belirterek garantiye yollayın, Samsung servis açısından fena sayılmaz.
A50 ve devamında bu tarz şikayetler epey şaşırtıcı çünkü Samsung'da A50'den sonra s serisi başlar.
Şu an kullandığım M34 (One UI 8.0) arayüzde önemli donma sorunları yaşatabiliyor ancak A30-A50 serileri donanımsal olarak uzun ömürlü serilerdir. Tüm şikayetlerinizi belirterek garantiye yollayın, Samsung servis açısından fena sayılmaz.