One UI 9 düzelecek mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 20951
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 93
  • Etiketler Etiketler
    one

20951 1

Başarılı
A56'da One UI 8.5 çok kötü (beni tanıyanlar bilir, One UI 8 ve 8.5 ile yaşadığım maceraları). Yazılım çok fazla kötü. Artık öyle bir noktaya geldik ki, Odin ile flash yapmama rağmen cihaz sıfır durumda kasım kasılıyor. Senin cihaz arızalı diyenler olursa, internete yazın, araştırın; bayağı kişi çok fazla şikayetçi. Pil su gibi gidiyor, ısınıyor bayağı fazla vs. sorunlar bir de kasma var. Geçen çok saçmaladı telefon, şarj azaldı ses kaydedici açık olmamasına rağmen düşük pil diye uyarı verdi ve aşırı kasmaya başladı...

One UI 9 düzelir mi? Ya da S25 FE alsam, o iyi mi bu konularda?

S24 FE ile 8.5 kullanıyorum, hatta şöyle söyleyeyim telefon emülasyon ve Razer Kishi V2 ile kullanılmak için var evden çıkmıyor. Performans ve pil konusunda canavar gibi.

S24 FE ile 8.5 kullanıyorum, hatta şöyle söyleyeyim telefon emülasyon ve Razer Kishi V2 ile kullanılmak için var evden çıkmıyor. Performans ve pil konusunda canavar gibi.

S serisi ile A serisinin yazılım optimizasyonu çok farklı maalesef...

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 Ultra ile beta One UI 9 kullanıyorum, güzel gidiyor. Kasmalar vardı düzeldi, üst panelde kasma vardı o da düzelmiş.

Ben A36'da 8 de mutluydum da 8.5 geldiginden beri telefonda bir shutter hissi var genel olarak. 9'da duzelme konusuna gelirsek hic sanmiyorum..

Ben A36'da 8 de mutluydum da 8.5 geldiginden beri telefonda bir shutter hissi var genel olarak. 9'da duzelme konusuna gelirsek hiç sanmiyorum.

Bende. Ama bendeki stutter değil kasma gibi genel. Göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…