İyi akşamlar Techolay halkı. Sorun başlıktaki gibi, One UI 9 tam olarak ne zaman çıkacak?
Elimde Samsung Galaxy A17 5G var ve 8.5'e güncellediğimde kastı. Ben de eski sürümüne geri döndürdüğümde, acaba bu One UI 9 çıktığında hız sorunları giderilecek mi, onu da merak ediyorum.
İyi akşamlar Techolay halkı. Sorun başlıktaki gibi, One UI 9 tam olarak ne zaman çıkacak?
Elimde Samsung Galaxy A17 5G var ve 8.5'e güncellediğimde kastı. Ben de eski sürümüne geri döndürdüğümde, acaba bu One UI 9 çıktığında hız sorunları giderilecek mi, onu da merak ediyorum.
Samsung tarafından kesin bir bilgi yok. Ancak bu şekilde söylenmiş:
One UI 9'un (Android 17) Temmuz 2026 civarında tanıtılması beklenen Galaxy Z Fold 8 ve Z Flip 8 ile birlikte çıkış yapması öngörülüyor. Kararlı sürümün ise 2026'nın 3. çeyreğinde dağıtılmaya başlanması bekleniyor.
Bu liste henüz Samsung tarafından resmi olarak ilan edilmemiştir ancak Samsung'un net yazılım güncelleme politikasına dayanarak hazırlanmıştır ve resmi liste açıklandığında büyük bir bleep olması beklenmemektedir.
Merhaba Galaxy Severler, Samsung, One UI 8.5 sürümünü henüz yeni dağıtmaya başlamış olsa da, **Android 17 tabanlı One UI 9** için hazırlıklar şimdiden başladı. Hatta **Galaxy S26 serisi için beta programı** bazı bölgelerde yayına girdi bile. Peki, kullandığınız Galaxy cihazı bu büyük...
One UI 9, Temmuz ayında yapılacak olan unpacked etkinliğinde Z serisi ile birlikte çıkış yapacak.
Diğer cihazlara gelmesi ise S26,S25/A57 ve A56 gibi cihazlarla eylül ayında dağıtımı başlayacak.
One UI 9 ile Android 17'yi alacaksınız. Bu önceki One UI 8 gibi sadece Android 17 verilecek, gözle görülür farklar olmayacaktır.
Muhtemelen hız sorunları giderilmeyecektir. Samsung alt segmentte bunları önemsemiyor. Size tavsiyem, mümkünse downgrade yapmanız. Eğer yapamıyorsanız güncelleme yapmayın.
One UI 9, Temmuz ayında yapılacak olan unpacked etkinliğinde Z serisi ile birlikte çıkış yapacak.
Diğer cihazlara gelmesi ise S26,S25/A57 ve A56 gibi cihazlarla eylül ayında dağıtımı başlayacak.
One UI 9 ile Android 17'yi alacaksınız. Bu önceki One UI 8 gibi sadece Android 17 verilecek, gözle görülür farklar olmayacaktır.
Muhtemelen hız sorunları giderilmeyecektir. Samsung alt segmentte bunları önemsemiyor. Size tavsiyem, mümkünse downgrade yapmanız. Eğer yapamıyorsanız güncelleme yapmayın.
Geçen ay Xiaomi 14T yerinde A17 5G'yi seçip aldığım için o kadar pişmanım ki keşke Xiaomi 14T'yi alsaymışım. 6 yıl güncelleme sözü verip verdiği güncellemelerle telefon daha da kötü oluyor. Kesinlikle değiştireceğim.
Geçen ay Xiaomi 14t yerinde A17 5G'yi seçip aldığım için o kadar pişmanım ki keşke Xiaomi 14T'yi alsaymışım. 6 yıl güncelleme sözü verip verdiği güncellemelerle telefon daha da kötü oluyor. Kesinlikle değiştireceğim.